Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Magyar sztárok, akik hihetetlenül gyorsan túltették magukat a szakításon

meggyes dávid, 
kulcsár edina,
vasvári vivien,
hajmásy péter
Vágólapra másolva!
Napok óta Kulcsár Edina új kapcsolatáról szólnak a hírek, a modell és a rapper pedig rengeteg kritikát kap: szerelmüket pár nappal azután hozták nyilvánosságra, hogy a szépségkirálynő bejelentette a válását, nem sokkal később pedig az is kiderült, hogy G.w.M is nemrég hagyta el a családját. Állítják, nem a kapcsolatuk vetett véget a házasságaiknak, ellentétben Meggyes Dáviddal, aki nem tagadta, hogy egy nő miatt hagyta el Horváth Grétát. A friss szakítások mellett is van néhány olyan magyar sztár a közelmúltból, akinek nem kellett sok idő, hogy más mellett legyenek újra boldogok.
Vágólapra másolva!

Kulcsár Edina

"Én már több hónapja lezártam magamban a múltat. Megléptem, amitől a megváltást reméltem" - írta Kulcsár Edina, aki néhány nap különbséggel jelentette be, hogy válik, és hogy újra szerelmes. Állítja, hogy nem új párja miatt lépett ki a házasságból, Csutival régóta voltak problémáik. Alig öt hete viszont a kamerák előtt mosolyogva ölelgette férjét, sőt, még új szerelme is feltűnt az eseményen.

Forrás: Kulcsár Edina/Instagram

Csuti nagyot csalódott Edinában.

Azt hiszem, a hogyan és a mikor az nagyon sok kérdésre ad egy másfajta magyarázatot. De elfogadom, ami történt. Őszintén szólva nagyon csalódott vagyok a történtek miatt. Sajnos Edina nem mindig volt velem őszinte."

Meggyes Dávid

Horváth Gréta házassága is nemrég ment tönkre, ami nemcsak a rajongókat, de őt is nagyon meglepte: nem sokkal korábban még arról beszélt, hogy kisbabát terveznek a férjével.

Kiderült, hogy Meggyes Dávid egy másik nő miatt hagyta el,

akivel azóta nyilvános helyen is találkozott; nem is tagadják, hogy együtt vannak.

Forrás: Horváth Gréta/Instagram

"Hogy egy elterjedt kommunikációs fordulattal éljek, nem erősítem meg, de nem is cáfolom, hogy együtt vagyunk Dáviddal.

- vallotta be sejtelmesen Stana Alexandra, a Dancing with the Stars táncosa.

Hajmásy Péter

Weisz Fanni és Hajmásy Péter válását 2021 októberében mondta ki a bíróság, de

akkor már mindketten új párkapcsolatban voltak, hamar túltették magukat a házasságon.

Hajmásy Péter ráadásul nemrég meg is kérte Nádai Anikó kezét, sőt, mint kiderült, az első babájuk is úton van.

Forrás: Hajmásy Péter/Instagram

"Aaaaaa, erre nincsenek szavak! Nagyon szeretlek! És BABIKA, már most nagyon szerelmes vagyok BELÉD!" - írta az oldalán.

Jolly

Miután a zenész elköltözött a családjától, elég gyorsan új barátnőt talált, ez pedig sokakban ébresztette azt az érzést, hogy kapcsolata már a házasság alatt is megvolt. Jolly ezt tagadja, és máig együtt van Barbarával, nemrég a TV2 képernyőjén szerepeltek együtt.

Instagram

"Nem unjátok még? Tudatlanok vagytok, fogalmatok nincs a történtekről, itt senki nem csalt meg senkit... Ha már megpróbálnak beleavatkozni az emberek mások magánéleti dolgaiba, legalább tisztában lennének a valós történtekkel. Ítélkezzetek csak, sosem tudhatjátok, nektek mit hoz a holnap" - üzente dühösen akkoriban.

Lapozzon, nézze meg a többieket is!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről