Majkával állt össze Stana Alexandra

Stana Alexandra
Vágólapra másolva!
Új kihívás vár a Dancing with the Stars-ból megismert Stana Alexandrára.
Vágólapra másolva!

Stana Alexandra a TV2-n látható Dancing with the Stars második évadában a döntőig menetelt Árpa Attilával, mostanában mégsem a táncos kvalitásai, sokkal inkább a szerelmi élete miatt cikkeznek róla. Vele jött össze ugyanis Meggyes Dávid, miután otthagyta Horváth Grétát. A táncos nemrég eldöntötte, hogy már nem nyilatkozik a magánéletéről, a legújabb szakmai kihívásáról viszont szívesen mesélt. Ő lesz ugyanis Majka és Curtis egyik táncosa, a rapper Swing koncertjein, először február 26-án, a Papp László Budapest Sportarénában.

Forrás: Stana Alexandra/Instagram

"A TV2 koreográfusa, Szabó Anikó keresett meg, hogy nagyon szívesen dolgozna velem a Majka-koncerteken. Ő koreografálja például a Sztárban sztáros produkciókat is. Természetesen igent mondtam, hiszen ez egy fantasztikus lehetőség!

Mondtam is neki, hogy táncolnia kéne, de azt mondta, soha nem vállalkozna rá" - mesélte a Ripostnak Alexandra, aki azt is elárulta, hogy összesen tíz táncos lesz a színpadon Majkáék mellett, öt lány, öt fiú, többek között Baranya Dávid, akit szintén a Dancing with the Stars-ból ismerhetnek a nézők.

"Őrült tempóban próbálunk, Anikó nagyon szigorú, de én ezt élvezem, mert mindketten maximalisták vagyunk. Mivel Swing koncertről beszélünk, nagyon sok latin tánc lesz, ami igazán közel áll hozzám" - tette hozzá.