Pamela Anderson egy percet sem látott a róla szóló, botrányos sorozatból

Lily James
mint Pamela Anderson
Vágólapra másolva!
Nemrég idult az ellopott szexkazetta történetét feldolgozó Pam & Tommy minisorozat, annak ellenére, hogy a Baywatch sztárja semmiféle együttműködésre nem volt hajlandó. 
Vágólapra másolva!

A Hulu minisorozata, a Pam & Tommy 1995-be repíti vissza a nézőt, ekkor lopta el a frissen házasodott, sokat szexelő Pamela Anderson és Tommy Lee házivideóját bosszúból egy megbántott, megalázott, ki nem fizetett asztalos. Valójában a széfet vitte el, míg a párocska bedrogozva aludt délig, és sokáig nem is tudta, hogy mi van a szalagon.

Lily James mint Pamela Anderson IMDb

A sorozattal sokat foglakozik mostanában a tévés szaksajtó, de a színésznő állítólag úgy tesz, mintha nem is létezne. Az Entertainment Weeklynek Pamela egy ismerőse elmondta, hogy volt szó róla, de biztos benne, hogy nem látta az eddigi részeket, nem is fogja megnézni, sőt, az előzetest is kerülte, nem kattintott rá.

Az amúgy kanadai Anderson Vancouverben él, és nem akar semmit tudni erről a sztoriról, viszont egykori férje,a Mötley Crüe dobosa, Tommy Lee úgy van ezzel, hogy "a negatív reklám is reklám." A kazetta ellopásának és terjesztésének kalandos történetét ebben a cikkben írtuk meg hosszabban, érdemes elolvasni, izgalmas sztori.