Tovább vitázik a pénzen G.w.M. és elhagyott felesége

G.w.M
Vágólapra másolva!
Tovább folytatódik a botrány Kulcsár Edina és gazdag új szerelme körül, akik januárban jelentették be, hogy egy párt alkotnak. Mivel mind a ketten házasságban éltek kapcsolatuk elején, ezért egyre nehezebb a dolguk rendezni a folytatást, melyben négy gyerek és két elhagyott házastárs is érintett.
Vágólapra másolva!

A magát G.w.M-nek hívó rapper és felesége Nagy Melanie az eddigi állítások szerint peren kívül próbáltak megegyezni jogi képviselők útján a vitás kérdésekben. Úgy tűnik, a gyerektartás összegében nagyon nem ért egyet az egykori házaspár, a férfi sokallja a kétgyerekes anyuka kérését.

Tavaly még idilli családként szerepelt G.w.M a feleségével Forrás: Tények

Ahogy korábban mi is megírtuk, egy ismerősük már megszellőztette, hogy nagyjából százezres gyerektartást vállalna a rapper és a fennmaradó lakáshitelt nem finanszírozná tovább. Ezt az állítást most egy másik ismerős megcáfolta, mivel ő úgy tudja, Varga Márk ettől sokkal nagyvonalúbb ajánlatot tett feleségének, aki ennek ellenére sem akar megegyezni.

"Én úgy hallottam, amikor szakítottak, megállapodtak, hogy Márk fizeti a lakáshitel törlesztőrészletét, a lányuk óvodai költségeit, illetve ezen felül is adna pénzt a két kisgyerek után. Végül Melanie volt az, akinek ez nem felelt meg" – mesélte a Blikknek a rapper egyik közeli barátja.

Korábban G.w.M is hasonlóan nyilatkozott az ügyben: „Felajánlottam, hogy próbáljunk privátban megegyezni. Erre konkrétan az volt a válasz, hogy majd az ügyvédek. Aztán az ügyvéd olyan levelet írt az én ügyvédemnek, hogy két vezérigazgató nem keres annyit szerintem" – panaszolta a rapper a Mokkában, aki konkrét összegeket nem árult el.

Ha továbbra sem tudnak megegyezni feleségével, a bíróságon folytatódik a válóper.

Forrás: G.w.M