Így szerepelt a magyar szépségkirálynő a Miss World világversenyen

miss world hungary 2021 Tótpeti Lili lett a Miss World Hungary idei győztese.  
A szépségkirálynő udvarhölgyei a 20 éves dunavarsányi Ambrus Nikolett és a 22 éves debreceni Tóth Panni lettek.
Tótpeti Lili lett a Miss World Hungary idei győztese. A szépségkirálynő udvarhölgyei a 20 éves dunavarsányi Ambrus Nikolett és a 22 éves debreceni Tóth Panni lettek.
Vágólapra másolva!
A Miss World Hungary címet birtokló Tótpeti Lili nemrég tért haza Puerto Ricóból, a Miss World világversenyről: elmondta, hogy milyen eredményt ért el.
Vágólapra másolva!

Magyarországot a nagykanizsai Tótpeti Lili képviselte a Miss World szépségversenyen, ahol egy szűkebb mezőnybe, a 40 legszebb nő közé is bejutott. Azt nem lehet tudni, hogy a döntőben hányadik lett, pontos sorrendet ugyanis nem közöltek a szervezők: annyi biztos, hogy a három legszebb közé már nem választották be Lilit.

Tótpeti Lili az udvarhölgyekkel, Ambrus Nikolett-tel és Tóth Pannival a Miss World Hungary versenyen Fotó: Koncz Márton - Origo

"Egy kicsit persze csalódott vagyok, de rengeteg sok tapasztalatot szereztem, és élményekkel is gazdagodhattam. Úgy gondolom, minden okkal történik. Ennek így kellett lennie, nem aggódom, helyette, remélem, csillogó lesz a folytatás" – írta egy Instagram-sztoriban Lili, aki már haza is tért Puerto Ricóból.

A Miss World címet idén a lengyel Karolina Biewleska nyerte, neki ugyanabban az Instagram-sztoriban gratulált magyar versenytársa: "Abszolút megérdemelten került az első helyre. Nagyon komoly csapat segítette, és két éve dolgozott már nagyon keményen az álmaiért. Sok szerencsét kívánok neki, egy fantasztikus csajszi" – válaszolta egy rajongója kérdésére.