Horváth Gréta már a kisfiának is bemutatta az új szerelmét

Horváth Gréta
Vágólapra másolva!
Horváth Grétát januárban, váratlanul hagyta el a férje egy másik nő miatt. A nehéz időszak után most újra boldog, és már a kisfiának, Filipnek is bemutatta új párját.
Vágólapra másolva!

"Csodás vagy, ragyogsz!" - írta az egyik követője az Instagramon Horváth Grétának, aki ezzel kapcsolatban elárulta, van, aki ragyogtatja. Mint ismert, a TV2 Ázsia Expressz korábbi győztesére rátalált a szerelem, miután januárban elváltak útjaik Meggyes Dáviddal.

Gréta most a közösségi oldalán indított kérdezz-felelek játékot a rajongóinak, akik közül többen is arról érdeklődtek, hogyan ismerte meg új párját. "Titok, de brutál szép történet" - válaszolta az influenszer, hozzátette,hogy tényleg minden olyan volt, mint a filmekben.

Amikor arról faggatták, meg fogja-e mutatni a férfit a nyilvánosság előtt, úgy fogalmazott, nem szeretné.

Neki ez a prioritás és rohadt felszabadító érzés, végre van normális magánéletem" - írta. Hozzátette, új párját nem érdekli a szereplés, nem tart semmitől, de nem szeretnének ezzel haknizni.

Kiderült az is, hogy a férfiit már kisfiának, Filipnek is bemutatta. "Mit szól az új párodhoz?" – kérdezték Grétát. "Tetszik neki, és meg is jegyezte, olyan vagyok, mint akit kicseréltek. Nyugodt, boldog, türelmes" - árulta el.