Tóth Vera nem érezte jól magát a bőrében az 50 kilós fogyása után

Tóth  Vera
Vágólapra másolva!
Az énekesnő életében rendkívül fontos szerepe van a testpozitivitásnak, az önelfogadásnak, az egész életét végigkíséri ez a két fontos téma. Hosszú ideje küzd a súlyával, volt, hogy 50 kilót sikerült leadnia.
Vágólapra másolva!

Az énekesnőt már kisiskolásként is nagyon sokat bántották a külső adottságai miatt, később mégis kerekded vonalai, kisugárzása és a zene iránti őszinte szeretete hozta meg neki a sikert. Pár éve úgy döntött, orvosi segítséget kér, ami elindította a fogyás és az életmódváltás útján. Tóth Vera szerint fontos, hogy mindenkinek a saját döntése legyen az, ha változtatni szeretne a külsején, ne külső, társadalmi elvárásoknak akarjon megfelelni.

Forrás: Instagram, Tóth Vera

Elárulta, a fogyás után is volt problémája. "Amikor a gyomorbypass-műtét után leadtam harminc kilót, majd önerőből további húsztól is megszabadultam,

Nem volt jó érzés, hiányoztak a pluszkilók, a védőburkom. Ekkor rájöttem, a tökéletes alkatú nők élete sem egyszerű a sok szexista megjegyzés közepette. Ezért nem szabad róluk és senkiről sem ítélkezni" mondta a GLAMOUR-nak.