Megbocsátotta a szerelme a magyar popsztárnak, hogy egy rajongóval szexelt a mobilvécénél, a videót erről pedig bárki megnézheti

Luna
Vágólapra másolva!
Azahriah megcsalt barátnője rózsával a kezében jelentette be, hogy újra együtt vannak.
Vágólapra másolva!

A rajongóknak napokkal ezelőtt feltűnt, hogy Azahriah és Luna együtt utazott a szerelmesek városába, Velencébe. A fiatalok egy ideig jelét sem adták annak, hogy közösen utaztak, de most Luna megtörte a csendet. Legújabb fotóján vörös rózsával a kezében jelentette be, hogy újra együtt vannak.

"Sokszor mondtam már, az élet pont annyira szép, mint amennyire annak látod! Nincs olyan ember, akinek tökéletes tündérmesébe illő élete lenne, igen tisztán látszik, nekem sem az, vannak csodálatos és vannak sötét, gyötrelmes időszakok is, csak hogy az igazságosság mérlege ki legyen egyenlítve.

Boldog vagyok, mert minden döntésemet az életemben tiszta szívvel hoztam meg, nincsen olyan dolog, amit megbántam volna, és nem gyötörnek a "mi lett volna, ha?!" kérdések sem. Többször volt már olyan, az életem során, amikor a "nép" ítéletét tette felettem... De kérdezem én, egészen addig amíg nem más életét befolyásolom a döntéseimmel, mit számít az, hogy én épp kivel vagyok boldog? Persze, tudom, tök jó pletyizni, kibeszélni baráti körökben a történteket, nevetni rajta egy jót, vagy összetenni a két kezét az embernek, hogy nem vele történt. Beszéljetek ki ti is a történteket, vegyétek le a következtetést a történetből, és lépjetek tovább ti is" - üzente.