Kautzky Armand: Újra kell definiálnom magam férfiként

Kautzky Armand
Kautzky Armand Jászai Mari-díjas magyar színművész, szinkronszínész. Jelenleg a Madách Színház és a Körúti Színház tagja. A Retro Rádió, a Juventus Rádió és a Helikon Rádió, tévécsatornaként az HBO hangja.
Vágólapra másolva!
Külön él feleségétől és a gyerekei is felnőtté váltak: Kautzky Armand életében az utóbbi időben számos változás történt, ami alapjaiban forgatta fel eddigi mindennapjait.
Vágólapra másolva!

Huszonkét év után kezdett új életet egyedül, de cseppet sem magányosan. "Most van az az időszak, amikor kicsit újra kell definiálnom magam férfiként és apaként is, hisz a gyerekek már a felnőtt életüket élik.

Már egészen fiatalon kialakult egyfajta dialógus magammal, ami most is működik. Ez azt jelenti, hogy szeretek magammal lenni, és ez nem újkeletű dolog, már a házasságom előtt is így voltam ezzel – magyarázta a Jászai Mari-díjas színész, aki igyekszik annyi időt tölteni a gyerekeivel, amennyit csak igényelnek.

Fotó: Polyak Attila - Origo

"A gyerekeim ugyan már felnőttek, de jól esik, hogy igénylik még a társaságomat. Persze igyekszem kicsit a háttérbe húzódni, mivel 19, illetve 21 évesen már a felnőtt életüket élik, ami azért – bevallom férfiasan – néha nehéz, de tartom magam" - árulta el a Blikknek.