Megszólalt a meztelenül, öntudatlan állapotban talált RTL-sztár édesanyja

Béres Anett
Vágólapra másolva!
Béres Anett édesanyját kérdezte meg a Bors arról, igazak-e az interneten terjedő pletykák, miszerint a lányát találták meg meztelenül, súlyos sérülésekkel Siklóson.
Vágólapra másolva!

Mint arról korábban beszámoltunk, meztelenül, öntudatlan állapotban bukkantak rá a Való Világ egyik szereplőjére. A valóságshow-ból ismert nőre egy idős férfi bukkant rá, aki kora reggel kapálni indult a szőlőjébe. Azonnal értesítette a helyi szerveket, akik a kiérkezésüket követően látták, hogy a nő öntudatlan állapotban fekszik és súlyos sérüléseket szerzett. Miután kórházba szállították, kiderült, hogy szilánkosra tört a bokája, és bordatörést is szenvedett. A sérülések pontos okát egyelőre homály fedi.

Forrás: Béres Anett/Instagram

Az információk szerint többedmagával egy szeánszon vett részt, amelyen tudatmódosító hatású teakeveréket ivott. A rituálé közben rohant be az erdőbe valami miatt.

Az interneten olyan hírek keringenek, miszerint a VV-szereplő nem más, mint a 2003-as évadban feltűnt Béres Anett.

A Bors munkatársa próbálta őt elérni a telefonján, azonban az ki volt kapcsolva, és más fórumon sem tudtak kapcsolatba lépni vele.

Felhívták az édesanyját, aki hallhatóan felfokozott lelkiállapotban válaszolt a kérdésekre. Nem cáfolta, hogy a lánya lenne a szóban forgó Való Világ-szereplő, de nem kívánt erről bővebben nyilatkozni. Amikor a lánya hogylétéről kérdezték, röviden csak annyit felelt:

– jelentette ki Anett édesanyja, hozzátéve: hidegen hagyja, hogy ki mit beszél, csak azt szeretné, ha mindenki békén hagyná őket, hiszen van elég bajuk.