Megrázó vallomást tett a kórházban töltött időről VV Anett

Béres Anett
Vágólapra másolva!
Egyre több részletet oszt meg a bizarr siklósi teaszeánszról és az ott történtekről Béres Anett, aki hallucinációi elől menekülve életveszélyes sérüléseket szenvedett. Miután rátaláltak az erdő szélén, azonnal kórházba szállították, ahol hatórás életmentő műtéten esett át és három hétig kórházi megfigyelés alatt állt, ami nagyon sok idő egy fekvőbeteg számára, Béresnek mégis jó emlékei vannak erről az időszakról.
Vágólapra másolva!

Az egykori realitysztár elmondása szerint számára az a három hét nem volt olyan borzasztó, mint ahogy mások gondolnák, sőt, rendkívül hálás a kórházi személyzetnek, orvosoknak és ápolóknak egyaránt, hiszen megmentették az életét. A jelenleg édesanyjánál lábadozó Béres Anett most egy Instagram-posztban köszönte meg a sok segítséget, amit a kórházban kapott.

Három hetet töltöttem a kórházban, és olyan embereket ismerhettem meg, akikkel soha nem találkozhattam volna! Itt mindenki szeretettel végezte a munkáját! Olyan ápolók dolgoznak itt, akik mindenben próbálnak figyelni a betegekre! Mivel három hét hosszú idő, ezért több nővérrel is közelebb kerültünk egymáshoz. Nagyon figyelmesek és kedvesek voltak. Mivel fekvő beteg voltam, ezért sok mindenre meg kellett kérném őket, de mindig próbáltak segíteni! Reni és Szilvi volt, hogy megmosták a hajam, ami akkor nekem nagyon sokat jelentett, hiszen én nem tudtam felkelni az ágyból! Timi, és Judit voltak velem a szülinapomon! Szeretnék Nekik, ezúton is mindent megköszönni, soha nem fogom elfelejteni amit értem tettek" – írta a kórházban készült fotói mellé Béres Anett, melyeket a linkre kattintva lehet megtekinteni.