Shakira nagyon rossz állapotban van, terapeuta kell neki

Shakira
MIAMI, FLORIDA - FEBRUARY 02: Shakira performs onstage during the Pepsi Super Bowl LIV Halftime Show at Hard Rock Stadium on February 02, 2020 in Miami, Florida. Kevin Winter/Getty Images/AFP (Photo by KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A nála tíz évvel fiatalabb Gerard Pique-vel való szakítása 12 év házasság után, nagyon megviseli az énekesnőt. Szakemberhez fordult segítségért.
Vágólapra másolva!

Shakira nagyon rossz állapotban van válása miatt, és most próbálja magát újra összeszedni. A focista férje kedvéért feladta amerikai életét, és Spanyolországba költözött, hátrahagyva ezzel mindent - írja az Animatedtimes. A 45 éves énekesnő állítólag egyezséget kötött Pique-vel arról, hogy egy évig egyikőjük sem mutatkozhat új partner oldalán nyilvánosan. Ezt az egyezséget Pique felrúgta, mikor új barátnőjével egy koncerten csókolózott, melyről sok videó is készült.

Shakira és Gerard Pique házassága végleg véget ért Forrás: AFP/Bryan R. Smith

Shakira a közös gyerekeik miatt igyekszik tartani magát, de információk szerint, az a csókolózós videó volt az utolsó csepp a pohárban nála, és most szakemberhez fordult segítségért, az események könnyebb feldolgozására. Tervei szerint vissza akar költözni az USA-ba, és felejteni akar.