Ájulásig ivott az első forgatási napja előtt a Sárkányok háza színésznője

Olivia Cooke a Sárkányok házában
Vágólapra másolva!
A Sárkányok háza színésznője, Olivia Cooke arról mesélt, hogy a lehető legrosszabb állapotban, teljesen másnaposan kezdte a forgatást.
Vágólapra másolva!

A Sárkányok házában Alicent Hightower királynét (annak idősebb verzióját) játszó Olivia Cooke legutóbb Jimmy Kimmel show-jában vendégeskedett, ott mesélt el magáról egy kínos sztorit.

Olivia Cooke a Sárkányok házában Forrás: HBO

A színésznő elmondta, hogy a forgatást másnaposan kezdte, előző nap ugyanis teljesen kiütötte magát – bár állítólag nem állt szándékában. Annyi történt, hogy az általa nagyra becsült Alan Carr meghívta a podcastjába, és utána még sokáig beszélgettek borozgatva.

Cooke-nak a Sárkányok háza forgatásán csak délelőtt tizenegykor kellett megjelennie, úgy gondolta, pár pohár bor még belefér – amiből azonban valószínűleg több lett, hisz a színésznő az elmondása szerint utána arra sem emlékezett, hogy miként jutott haza.

Az utolsó emlékképe az volt, hogy lehajtja a fejét, hogy kontyba fogja a haját, de azzal a lendülettel el is aludt. Másnap szörnyű másnapossággal ébredt, és addigra a fogából is letört egy kis darab, máig nem tudja, hogyan. A teljes beszélgetést megnézheti itt: