Bárdosi Sándor borzasztóan táncol majd a Dancing with the Starsban a felesége szerint

Lékai-Kiss Ramóna, Gelencsér Tímea, sajttáj, sajtótájékoztató, dancing with the stars, harmadik évad, TV2, mindneki táncol, táncos showműsor, tánc, 2022.08.08., magyar celebek, celeb
3. évad táncosai: Kulcsár Edina és Bonyhádi Ferenc, Vavra Bence és Lissák Laura, Pap Dorci és Sebesi Hunor, Bárdosi Sándor és Szőke Zsuzsanna, Zimány Linda és Bődi Dénes, Iván Bence és Stana Alexandra, Rubint Réka és Andrei Mangra, Somhegyi Krisztián és Tóth Katica, Csobot Adél és Hegyes Bertalan, Kökény Attila és Mikes Anna
Vágólapra másolva!
Bárdosi Sándor nem a táncos lábairól híres, a Dancing with the Stars mégsem rengeti meg az önbizalmát. Hiába gondolja a felesége, hogy borzasztóan táncol, az olimpiai ezüstérmes birkózó azt mondja, nagy meglepetésben lesz részük a nézőknek és a szerelmének egyaránt.
Vágólapra másolva!

Bárdosi szerint a feleségének valamiért az a meggyőződése, hogy neki ez nem megy majd, mivel alkalmatlan a táncolásra. A sportoló azt mondja, a párja azért gondolhatja ezt, mert nem egy táncoslábú, és valószínűleg azért nem, mert nem is tud.

Bárdosi azt nyilatkozta a műsor előtt készített interjúban, hogy ha tudna táncolni, akkor szeretne, és ez most meg is változik majd. Az otthoniaknak is komoly meglepetést szán, akárcsak a nézőknek.