Megijedtek az új párkereső műsor macsó fiúi a hatalmas mellű nőtől - videó

Vágólapra másolva!
A Money or Love-ban ruhás, medencés fürdés is volt a randik után. Az első adás visszanézhető itt. 
Vágólapra másolva!

A Sztárban sztár leszek! vasárnapi évadnyitó adása után elindult a Money or Love a TV2-n: a folytatás már a SuperTV2-n lesz, minden nap este kilenctől. Az első adásban 12 szereplőt ismerhetett meg a tévéző, majd az egymás melletti villákban lakó fiúkhoz egyesével átmentek a lányok pár szóra - ott már kialakult némi rokonszenv, felületes ismerettség. Utána páros randik következtek, a képen látható, igecsak uralkodó természetű, vehemens és extrovertált Szandi például a viszafogottabb, megszeppent Balázzsal trécselt pár percet, de nem biztos, hogy nekik van közös jövőjük ebben a műsorban.

tv2

Kitty és Aidan hamar egymásra hangolódtak, Petra és Alex randija is jól sikerült, Zsófi a hallgatag Balázs fölé kerekedett, Angéla pedig olyan sokat és olyan gyorsan beszélt, mintha épp lejárt volna egy egyéves némasági fogadalma egy Kamalduli rendhez tartozó remetelakban: Zotya valószínűleg beleszédült a fecsegésbe.

Aztán nyílt a medencés villákat elválasztó fal, a fiúk keveredhettek a lányokkal: volt, aki múltbéli sérelmeket vitatott meg, mások nekiálltak kibeszélni a többit. Levi, akit az Éden Hotelben és az Aranypartban is láthattak a tévézők, és sehol nem vetette meg az italt, olyan jól érezte magát, hogy utolsónak maradt, ha rajta múlik, beköltözik a nők közé. Medencés buli is volt az első adás végén, egyelőre külön a fiúknak, külön a lányoknak - itt van videón:

tv2

Nem kell sokat várni az első veszekedésre sem - folytatás hétfő este 9-kor a SuperTV2-n.