Olaszország
21:002024. június 15.
Albánia
Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia

Milliókat bukott az Edda dobosa, miután sörözés után balesetet okozott

Gömöry Zsolt; Kicska László; Pataky Attila; Hetényi Zoltán; Alapi István, Edda
Budapest, 2015. március 17. Kicska László basszusgitáros, Gömöry Zsolt billentyűs, Pataky Attila énekes, Hetényi Zoltán dobos és Alapi István gitáros (b-j) az Edda Művek együttes sajtótájékoztatóján Budapesten 2015. március 17-én. A sólyom népe címmel új stúdióalbumot, immár 32. lemezét készítette el az Edda Művek, amely április 11-én a Papp László Budapest Sportarénában nagyszabású koncerttel ünnepli 40. születésnapját. MTI Fotó: Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
Visszakapja az ittas járművezetés miatt bevont jogosítványát az Edda dobosa. Hetényi Zoltán tavaly májusban rohant neki a népligeti kézilabdacsarnok építési területét szegélyező kerítésnek. A rocker állítja: azóta jó fiúként viselkedik. Úgy véli: megérdemli a büntetést és az új esélyt is.
Vágólapra másolva!

Tavaly májusban Hetényi Zoltán a lízingelt sportautójával nekicsapódott az akkor még építés alatt álló népligeti kézilabdacsarnok építési területét határoló kerítésnek. A kocsi totálkárosra tört, és a kordon is javításra szorult. Szerencsére nem sérült meg senki.

A baleset után kiderült, hogy az Edda dobosa sörözött, mielőtt kocsiba ült. A Borsnak most örömmel elárulta: ha minden jól alakul, október első napjaiban kaphatja vissza a baleset után elvett jogosítványát.

Kicska László basszusgitáros, Gömöry Zsolt billentyűs, Pataky Attila énekes, Hetényi Zoltán dobos és Alapi István gitáros, az Edda Művek tagjai Forrás: MTI/Illyés Tibor

- Vonaton és BKV-n utaztam, taxit hívtam, illetve a céges autónk egy sofőrje vitt el ide-oda. Kemény időszak áll mögöttem. 30 évig vezettem egyfolytában, majd keddről szerdára azt mondták, hogy többé nem tehetem. Ez azért elég nagy szívatás volt, igaz, magamnak köszönhettem. Belátom, hogy hibáztam, és tanultam belőle. A terheit még most is nyögöm, a kocsim után még 2,2 milliót ki kellett fizetnem a lízingcégnek. Most új autót kell majd vennem – mesélte a zenész, aki saját bevallása szerint leszokott az italról.

- A legnagyobb bűnöm az alkoholmentes sör. Száraz életmódot folytatok – mondta Zoltán.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről