Vágólapra másolva!
Minden hétköznap este 9-kor látható a Money or Love a SuperTV2-n, ma este egy 28 éves felszolgáló, Bence érkezik.
Vágólapra másolva!

"Elsősorban szeretném jól érezni magam, kiszakadni egy kicsit a mókuskerékből, és jobban megismerni magam. Másodsorban nyitott vagyok arra, hogy megtaláljam az igazit. De természetesen szeretnék nyerni is. Aki legjobban tetszik, az Szandi. Ő nagyon illik az én stílusomhoz és ízlésemhez szerintem. Mellette Petra és Angéla az, aki még szóba jöhet" - mondta beköltözés előtt Bence, akit a szeptember 19-i adásban láthatnak először a nézők.

Bence, Money or Love SuperTV2

"Elsősorban az önmagam célja, ami prioritást élvez. Ha valaki tetszik és szeretnék megismerkedni fele, akkor nem fogok habozni és elhívom randizni. Azt a későbbiekben fel fogom mérni, ki-mennyire ragaszkodó, mennyire tartja úgymond két kézzel a párját és hogy esik akár a srácoknak, ha valaki felé nyitok.

Barátkozósnak tartom magam, nem szokott problémát okozni a beilleszkedés. Szoktam érezni az energiákat, hogy ki-hogyan viszonyul hozzám, fel tudom venni a ritmust. Nem szeretném senkire ráerőltetni a személyemet, szerintem nem lesz gond a beilleszkedéssel" - magyarázta.

A műsor minden hétköznap este 9-kor megy a SuperTV2-n, sok fotót itt talál a szereplőkről.