Továbbra is életveszélyben az Exatlon sztárjának csecsemő unokája

Kása András az Exatlon Hungary versenyzője áramütést is túlélt már
Vágólapra másolva!
Az Exatlon egykori játékosa most újra hírt adott arról, milyen állapotban van koraszülött unokája.
Vágólapra másolva!

Az Exatlon sztárjának terhes lánya párjával Horvátországban nyaralt, amikor minden előzmény nélkül rosszul lett. Eltávozott a nyákdugó, amit nem értett, hiszen még csak 6,5 hónapos terhes volt. Mentőt hívtak és amikor beértek a kórházba, a kiírtnál két és fél hónappal korábban megszületett Olivér.

A baba inkubátorba került, és bár eleinte semmi probléma nem volt, kis idő múlva egymás után több komplikáció fellépett, Olivér élet-halál közt lebegett, leállt a veséje, meg kellett lékelni az agyát, lélegeztetőgépre került. Az aggódó nagypapa ezért extrém kihívást vállalt Olivér gyógyulásáért. Huszonötször akarta körbebiciklizni a Velencei-tavat a lánya csütörtöki, 25. születésnapja miatt, hogy ezzel segítsen.

Forrás: Kása András Hivatalos Oldala

Végül nem bírtam annyit tekerni, mert begörcsölt a lábam, megmozdulni se bírtam. Imádott párom sietett a gyógykencékkel és masszírozógéppel a segítségemre és végül még aznap is hajtottam több, mint 100 kilométert. Rengetegen csatlakoztak hozzám, ez is erőt adott, hogy ennyien tekertek velem Olivér gyógyulásáért.

Az biztos, addig nem állunk meg, amíg haza nem jöhet és itt nem ül az ölemben!" - mondta a sportoló a Borsnak.