Kiderült az új műsorvezető személye, ki váltotta Palik Lászlót az Exatlonban

Exatlon All Atar
Vágólapra másolva!
Három évad több, mint 300 epizód és közel 4000 versenyfutam után egy nem mindennapi évaddal folytatódott a Bajnokok és a Kihívók örök harca: már itt is az Exatlon Hungary All Star. Az elmúlt három évben közel 100 versenyző mérettette meg magát a Dominikai Köztársaság pályáin, ám ezúttal az egykori játékosokból álló csapatok küzdhetnek meg egymással, egy mindent eldöntő összecsapásban. Az első adás elején kiderült, hogy Palik Lászlót Monoki Lehel váltotta. 
Vágólapra másolva!

A TV2 népszerű extrém sport realityjének történetében új fejezet nyílt: a negyedik évadban a korábbi szériák ikonikus arcai alkotják a Bajnokok és a Kihívók csapatát, így minden eddiginél kiélezettebb párharcokra és feszült helyzetekre számíthatnak a rajongók. Az embert próbáló feladatokon túl meglepetésekben sem lesz hiány, ráadásul az örök ellentétek és az egykori szövetségek is új erőre kapnak, még fordulatosabb heteket ígérve.

Exatlon All Star TV2

A Bajnokok csapatában ott van a kick-boksz világbajnok Rákóczi Renáta; az első évad legjobb férfi versenyzője, az ifjúsági olimpiai bajnok magyar párbajtőröző, Esztergályos Patrik és az olimpiai ezüstérmes cselgáncsozó, Ungvári Miklós. A pirosakat a második évad női győztese, Dr. Busa Gabriella is; visszatér a strandröplabdás Szabó Dorka és a fitness világbajnok Kocsis Alexandra is, de pályára lép a BMX világbajnok Kempf Zozo is. Hozzájuk csatlakoznak a harmadik évadban bizonyító Bajnokok: a focista Ujvári Iza, a műugró Somhegyi Krisztián és a karatés Virág András.

Akik pedig mindent megtesznek, hogy a Kihívók diadalmaskodjanak:

az első évad győztese, Huszti Kata; a három éve váll-sérülése miatt távozó Salander Dorina; a nagy esélyesnek tartott Szabó-Thomka Hanna; a csupa-szív Kása András; a gladiátori elszántsággal küzdő Mischinger Péter és az első évadban idő előtt búcsúzó Rozs Gergely. A Kihívók csapatában újra bizonyíthat Pap Dorci és Novák Zalán is. Mindketten győzni szeretnének a Dominikai Köztársaságban, ahogy a harmadik évad két legjobbja, Szente Gréta és Herceg-Kis Bálint is.

Palik László háromszor fél évet eltöltött a Dominikai Köztársaságban, a TV2 produkciójában, de a negyedik, All Star-évadot már más vezeti. Sokan találgatták, ki lehet - ma este kiderült végre.