Három évad több, mint 300 epizód és közel 4000 versenyfutam után egy nem mindennapi évaddal folytatódott a Bajnokok és a Kihívók örök harca: már itt is az Exatlon Hungary All Star. Az elmúlt három évben közel 100 versenyző mérettette meg magát a Dominikai Köztársaság pályáin, ám ezúttal az egykori játékosokból álló csapatok küzdhetnek meg egymással, egy mindent eldöntő összecsapásban. Az első adás elején kiderült, hogy Palik Lászlót Monoki Lehel váltotta. 

A TV2 népszerű extrém sport realityjének történetében új fejezet nyílt: a negyedik évadban a korábbi szériák ikonikus arcai alkotják a Bajnokok és a Kihívók csapatát, így minden eddiginél kiélezettebb párharcokra és feszült helyzetekre számíthatnak a rajongók. Az embert próbáló feladatokon túl meglepetésekben sem lesz hiány, ráadásul az örök ellentétek és az egykori szövetségek is új erőre kapnak, még fordulatosabb heteket ígérve.

Exatlon All StarTV2

A Bajnokok csapatában ott van a kick-boksz világbajnok Rákóczi Renáta; az első évad legjobb férfi versenyzője, az ifjúsági olimpiai bajnok magyar párbajtőröző, Esztergályos Patrik és az olimpiai ezüstérmes cselgáncsozó, Ungvári Miklós. A pirosakat a második évad női győztese, Dr. Busa Gabriella is; visszatér a strandröplabdás Szabó Dorka és a fitness világbajnok Kocsis Alexandra is, de pályára lép a BMX világbajnok Kempf Zozo is. Hozzájuk csatlakoznak a harmadik évadban bizonyító Bajnokok: a focista Ujvári Iza, a műugró Somhegyi Krisztián és a karatés Virág András.

Akik pedig mindent megtesznek, hogy a Kihívók diadalmaskodjanak: az első évad győztese, Huszti Kata; a három éve váll-sérülése miatt távozó Salander Dorina; a nagy esélyesnek tartott Szabó-Thomka Hanna; a csupa-szív Kása András; a gladiátori elszántsággal küzdő Mischinger Péter és az első évadban idő előtt búcsúzó Rozs Gergely. A Kihívók csapatában újra bizonyíthat Pap Dorci és Novák Zalán is. Mindketten győzni szeretnének a Dominikai Köztársaságban, ahogy a harmadik évad két legjobbja, Szente Gréta és Herceg-Kis Bálint is.

Palik László háromszor fél évet eltöltött a Dominikai Köztársaságban, a TV2 produkciójában, de a negyedik, All Star-évadot már más vezeti. Sokan találgatták, ki lehet - ma este kiderült végre.