Másfél év után új dallal tért vissza Freddie

Freddie
Vágólapra másolva!
Sosem készült még annyira személyes videóklipje Freddie-nek, mint legújabb, Sebtapasz című dalához, ami közel másfél éves szünet után debütált. Az énekes a gyerekkori énjét kíséri szülővárosában, Győrben, végigjárja kamaszkora fontos helyszíneit, ahol személyisége formálódott. A dal az M2 Petőfi TV-ben is bemutatkozott, de hamarosan a Petőfi Rádióban is debütál.
Vágólapra másolva!

Több mint egy év kihagyás után megjelent a Duna Televízió műsorvezetőjének, Fehérvári Gábor Alfrédnek legújabb dala, amely a beszédes, Sebtapasz címet viseli. Freddie pályafutása kezdete óta vallja, hogy a zenén keresztül gyógyítani lehet a lelkeket, most egy dalt is írt missziójáról.

A lelki megrázkódtatásokon nekem csak a zene segített, folyamatosan zenehallgatással gyógyultam" – emlékezett vissza tinédzserkorára az M2 Petőfi TV FRISS! című műsorában Freddie, aki új dalában, a Sebtapaszban a zene felszabadító erejéről énekel, amelynek érzelmes szövegét is ő szerezte. A klipben azt szerették volna megmutatni, milyen volt győri kamaszfiúként az élete, hogyan segített őt életcélja megtalálása ahhoz, hogy boldog legyen.

Forrás: Freddie/Instagram

A zenész úgy fogalmazott az adásban, csak akkor elégedett a munkájával, ha a hallgatók lelki vívódásaiban támaszt tud nyújtani a dalain keresztül. A négy évvel ezelőtt bemutatott, Csodák című szerzeményénél tapasztalta meg először, milyen érzés ez.

Rengeteg esküvőn szerepelt ez a dal, ezért több lett, mint egy rádiós sláger, sokaknak átlényegült, fontosabbá vált és mélyebb tartalmat nyert" – tette hozzá a zenész-műsorvezető, aki bízik abban, hogy új zenéje is hasonló sikereket ér majd el.

A rajongók már hosszú ideje vártak a Sebtapasz című dalra, ami jövő héten a Petőfi Rádióban is bemutatkozik, és hogy a várva várt új Freddie-sláger milyen helyet követel ki magának a ranglistán, az csak a hallgatókon múlik.