A magyar kultúra napján megújuló Duna Televízió nagy dobásra készül, vele együtt változik az egyik legkedveltebb műsor, az Önök kérték is - közölte az MTVA. A műsor rajongóinak nincs okuk az aggodalomra, továbbra is Bényi Ildikó teljesíti majd a nézők kívánságait. A legfontosabb változás, mely a nézők igényei szerint alakult, a műsor sugárzásában várható. Az eddigiek során kedd esténként látható műsorszám, mostantól minden hétköznap 15:25-től várja az érdeklődőket.

Hol találkozhatunk ma örökzöld és mai slágerekkel, ikonikus kabarérészletekkel, nótákkal vagy éppen prózai művekkel egyaránt? A válasz már 50 éve ugyanaz: az Önök kérték című műsorban, melynek fél évszázada gyarapodó repertoárjában a magyar zenei örökség legjava kap helyet. A jelenleg a Dunán futó, nagy múltú műsor azonban nemcsak szórakoztat, hanem összeköti a különböző generációkat és a diaszpórában élő magyarságot. Az elmúlt évtizedekben számtalan születés- vagy névnapi köszöntést, házassági évfordulót vagy szerelmi vallomást tett még emlékezetesebbé egy-egy kívánság teljesítésével határon innen és túl - áll az MTVA közleményében. 

A kívánságműsor 2022-ben megújult formában, de változatlan küldetéssel szórakoztatja majd a tévénéző közönséget. A 21. századi arculattal felfrissült epizódokban változatlanul Bényi Ildikó várja a nézőket és számít az üzenetekre, ezenkívül változatos produkciókat és különleges meglepetésvendégeket ígér.

Eddig is nagyon sok kérést teljesítettünk, de a napi műsornak köszönhetően jóval többet fogunk tudni adásba szerkeszteni. Kollégáimmal együtt azon dolgozunk, hogy mindenkinek megtaláljuk azt a műsorszámot, amivel a legnagyobb örömet tudjuk szerezni. Nagyon jó érzés számunkra, hogy a levelekben, e-mailekben időnként egy-egy élet is kirajzolódik. Így még jobban érezzük a súlyát annak, hogy mennyire fontos a küldetésünk – fogalmazott a műsor háziasszonya, Bényi Ildikó.

A nagy érdeklődés miatt az Önök kérték már nemcsak keddenként, hanem minden hétköznap délután 15:25-től várja a nézőket a Duna képernyője elé, az adásokat pedig rendszeresen megismétli a Duna World, 18:30-tól.

Teljes megújulás küszöbén áll a Duna TVForrás: mediaklikk.hu