Botrányos amatőr pornó: rabbal szexelt a női börtönőr

Börtön, rab , folyosó, illusztráció
The jailers control the prisoners walking in the corridor of Lukyanivska prison in Kiev on July 6, 2018. - Ukrainian authorities struggle to improve living conditions in numerous jails in the crisis-hit country as the prisoners languish in the Kiev's main detention centre, whose one of the buildings was built as early as in the middle of XIX century and has never seen an overhaul. (Photo by Sergei SUPINSKY / AFP)
Vágólapra másolva!
Különös élményben lehetett részük a dél-nyugat londoni börtönben fogvatartottaknak, amikor észrevették – az egyébként illegálisan birtokolt – mobilkészülékükre érkezett videofájlt, ugyanis ezeken terjedt el a szóbanforgó botrányos szexfilm, melyben az ott állományban lévő egyik női börtönőr szerepelt – számolt be az esetről a The Sun.
Vágólapra másolva!

Azt nem tudni, hogy ki vette fel a jelenetet, mindenesetre a nőt egyenruhája alapján egyszerű volt beazonosítani. Egy ottani forrás elmondta, hogy a kolléganő kiléte számukra ismert, azonban a rab személyazonosságára még nem derült fény.
A nő ellen eljárás indult, állásából felfüggesztették, amíg folyik a nyomozás az ügyben. A hölgy azzal védekezik, hogy akkor követett volna el bűncselekményt, ha a börtön területén készül a felvétel, de állítása szerint külső helyszínen, egy magánlakáson történt az eset.

Illusztráció: Börtön, San Quentin, Kalifornia Forrás: Getty Images via AFP/Ezra Shaw