Szexi svéd énekesnő rabolta el Brad Pitt szívét - fotó

Lykke Li singer-singwriter Vertical
STOCKHOLM 20140414 Studio shoot with music artist Lykke Li. Photo Thomas Karlsson / DN / TT / Kod 3000 (Photo by THOMAS KARLSSON / DN / TT NEWS AGENCY / TT News Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
Bár közös fénykép még nem készült az új szerelmespárról, ám nagyon is lehetséges, hogy a svéd énekesnő és dalszerző, Lykke Li titokban már hónapok óta jár Brad Pitt-tel.
Vágólapra másolva!

Brad Pitt a gyerekeik felügyeleti jogával kapcsolatosan még mindig nem egyezett meg teljesen Angelina Jolie-val, emiatt vagy azért, mert a Tomb Raider sztárjával való szakítását követő kapcsolatait ízekre szedte a média, szeretné titokban tartani a kapcsolatát Lykke Livel. A svéd híresség mindenesetre három percre lakik a Becstelen brigantyk sztárjától, ami lehet véletlen - vagy szolgálhat arra, hogy elaltassák a média gyanúját, ha többször feltűnnének egymás háza körül - írta a Daily Mail.

Forrás: TT News Agency via AFP/-/Thomas Karlsson / Dn

Az énekesnőnek is van már egy ötéves fia az előző kapcsolatából, így megérti a sármos színész kérését, hogy a gyerekei felügyeleti joga érdekében tartsák titokban a kapcsolatukat.