Új műsorvezetővel tér vissza a Magyarország, szeretlek!

Magyarország, szeretlek! Pindroch Csaba, Miller Zoltán, Vágó Bernadett
Vágólapra másolva!
Új műsorvezetővel és új csapatkapitányokkal tér vissza a Magyarország, szeretlek! a megújult Duna TV képernyőjére január 30-án. Pindroch Csaba, Vágó Bernadett és Miller Zoltán az ország közkedvelt vetélkedő show-műsorában szórakoztatják a közönséget vasárnap esténként.
Vágólapra másolva!

Pindroch Csabát számos szerepben láthatták már a nézők, ám a Jászai Mari-díjas színművész most új kihívás elé néz: a Magyarország, szeretlek! házigazdájaként debütál vasárnap este a Duna TV-n, a tíz év után búcsúzó Szente Vajk helyét veszi át. A közmédia műveltségi vetélkedője új csapatkapitányokkal is büszkélkedhet: a műsor történetében először egy házaspár tölti be ezt a szerepet, két musicalszínész, Miller Zoltán és Vágó Bernadett áll a csapatok élére.

A két énekes-színművész vezetésével mérik össze tudásukat a "zöldek" és a "pirosak". A játékosok hétről hétre a magyar kulturális élet kiválóságai, akik gondoskodnak a fergeteges hangulatról. Az első adás játékosai Balázs Andrea színművész, Faragó András "Topi" színművész, Hajnóczy Soma illuzionista, Muri Enikő színész, énekes, Karácsonyi Zoltán színész és Csutka István "Camino Steve" lesznek. A szórakozás mellett az ismeretterjesztés is szerepet kap, a feladatok felfedik előttünk Magyarország rejtett kincseit.