12 perces videóban fakadt ki Kulcsár Edina szerelme, zsarolást emlegetett

G.w.M
Vágólapra másolva!
Varga Márk, vagy ahogyan a fél ország ismeri a rappert, G.w.M. tiszta vizet öntött a pohárba: az Instagram-oldalán, pizsamában mondta el a saját verzióját a hetek óta gyűrűző botrányról. Az exek, azaz Melanie és Csuti is szóba kerültek.
Vágólapra másolva!

A 12 perces videót több, mint 4000-en követték figyelemmel, de már az elején jelezte a rapper azt, hogy aki őt, a szeretteit vagy Csutit bántó, bármelyiküket is degradáló megjegyzést tesz, azonnal tiltani fogja. Azt sem rejtette véka alá, hogy akár felvesz 2-3 embert, akiknek az lesz a feladata a későbbiekben, hogy a kommenteket ellenőrizzék és szükség esetén tiltsák azokat, akik bántani szeretnék őt vagy azokat, akik érintve vannak a jelen helyzetben.

G.w.M Forrás: G.w.M

A videó címe a ,,Béke" lett, nem véletlenül. G.w.M. azt nyilatkozta: ,,Empátiám maximális a két sértett felé." és azon lesz, hogy akár leüljenek egy asztalhoz letisztázni a sértettségeiket, mindezt a négy gyerek érdekében. Belátta, hogy nem viselkedett makulátlanul az elmúlt időszakban a volt párjával, Nagy Melanie-val szemben, így bocsánatot kért gyerekei anyjától:

és megígérte azt, hogy mindenben támogatni fogja a családját, ahogyan tette eddig is.

Kulcsár Edinával kapcsolatban elmondta az énekes, hogy ,,ez szerelem, ez boldogság." és akárhogyan is támadják őket, a viharban is kitartanak egymás mellett. A rossz időzítést sajnálják, de meg lettek zsarolva, ezért kellett azonnal kitálalniuk – avatta be a részletekbe követőit G.w.M.

,,A békét kell megteremteni" – hangsúlyozta az élő közvetítés alatt Kulcsár Edina szerelme és megígérte: most az egyszer, az Instagramon fog erről beszélni és bár biztosan tudna ő is sarat dobálni az exekre, innentől kezdve csak jót fog mondani róluk is, de rosszat soha.

Bocsánatot kért mindenkitől, akiket megbántott az elmúlt hetekben és megígérte: új dalok jönnek, őt ez érdekli, a gyerekek érdekében hagyják őket békében.

(A videó itt tekinthető meg.)