Műmájer meg kussolás, a nála sikeresebb szereplőket szidta az Exatlon kiesője

Mischinger Péter
Vágólapra másolva!
Mischinger Péter nagyon rossz véleménnyel van Zozóról, Zalánról, Izáról - derült ki az X-POD EXATLON című YouTube-műsorból. 
Vágólapra másolva!

Az All Star évadból már kiesett Mischinger Péter elmondta a YouTube-műsorban, hogy Novák Zalán jelenléte erősen feszélyezte. "Zalánnal nem lehet vitatozni: onnantól, hogy elfogynak az érvei, bekussoltat valamilyen módon. Nincs esélyed leérvelni. Feláll, és véget ért a vita. Ez már ömagában hozzájött a sok belső konfliktusomhoz. Jellemzően lepattantam a lányokról, hiszen Zalán tök jó vezető...

A lányok itták a szavait, ő meg dirigált, mint valami főnök. Jól tud irányítani, de vezetőnek nem jó. A lányok elhitték, hogy velem van a baj, a közelebbi szövetségeseim széthullottak" - elmélkedett Vestator.

Mischinger Péter YouTube

A pirosak közül ketten is kaptak rendesen "A Zozó-Iza párosról van még kicsit negatív véleményem, Mindkettő tök ügyes, de valami nem szimpatikus bennük. Zozó folyamatosan viccelődik, amikor rajta van a kamera,

Itthonról jobban látni, amúgy folyamatosan megy nála a fintogás és az elégedetlenkedés. A metakommunikációja nem tetszik. Iza meg fut, ha úgy gondolja... ha tényleg ennyire rossz a térde, mit keres ott kinn?" - kérdezte a műsorban.

Kempf Zozo és Ujvári Izabell még versenyben vannak, de Novák Zalán épp a napokban esett ki, súlyos sérülés miatt. Várhatóan ő is felbukkan Esztergályos Patrik talkshow-jában, nyilván válaszol a vádakra.

Itt az adás: