Elveszítette születendő kisbabáját Szegedi Fecsó és párja, Bea. A tragédia még tavaly történt, de eddig nem álltak rá készen, hogy beszéljenek róla.

Elveszítette születendő kisbabáját Szegedi Fecsó és menyasszonya, Géczi Bea - írja a Blikk. A lap szerint az eset még tavaly történt, de a pár eddig nem álltak készen arra, hogy meséljenek a történtekről.

Szegedi Fecsó és Bea tavaly vesztette el születendő gyermekétForrás: Szegedi Fecsó/Instagram

– Nem terveztük a babát, de nagyon boldogok voltunk amikor kiderült, hogy terhes vagyok. Vártuk a kicsit, izgatottak voltunk, álmodoztunk, terveztünk. Csak a szűk családi és baráti körünk tudta, hogy várandós vagyok, szerettünk volna várni a tizenkettedik hétig, hogy megosszuk a követőinkkel is a hírt, de sajnos erre nem került sor – emlékezett vissza Bea. Mivel az első terhessége problémamentes volt, ezért bízott abban, hogy a második is így zajlik majd.

– Aztán váratlanul megtörtént a baj, nagyon véreztem, spontán elvetéltem. Először úgy volt, hogy nem kell megműteni, de később belázasodtam, operációra volt szükség – mondta Bea, akit nagyon megviselt a baba elvesztése és a beavatkozás is.

A tragédia Bea és Fecsó kapcsolatára is hatással volt: nem sokkal a baba elvesztése után szakítottak.

– Talán ez is közrejátszott abban, hogy akkor megfeneklett a kapcsolatunk. Bea nem volt jól, én pedig hiába próbáltam, nem tudtam enyhíteni a fájdalmán – mondta a Blikknek Fecsó.