Novemberben derült ki, hogy öt hónap házasság után válik Stana Alexandra és Köcse György. Azóta a táncosnő nyilvánosan is vállalta, hogy Meggyes Dávid az új párja, de egyelőre nem sürgeti a válást.

"Sokáig mindent a szőnyeg alá söpörtem, de egy idő után teljesen besokalltam. Ultimátumot adtam Gyurinak, hogy válasszon a munka és a házasságunk között, de őszintén szólva más reakcióra számítottam. Gyuri nem küzdött azért, hogy megmentsük a házasságunkat. Igaz, makacs természetű nő vagyok, de lehet, máshogy döntöttem volna, ha beállít egy csokor rózsával, és elmondja, hogy milyen fontos volt neki az elmúlt 13 év. Ő nem tett semmit, így számomra világossá vált, hogy már nekem sincs miért küzdeni" - mesélte Stana Alexandra a Life.hu-nak.

Forrás: Instagram/itsme_st_alex

"Gyuri döntése teljesen váratlanul ért, mert jól tudta, hogy a legutóbbi hajóutunk mennyi feldolgozatlan traumát okozott nekem. Tisztában volt azzal, hogy nem fogok vele tartani, de fel sem merült benne, hogy maradjon miattam. A második utat csakis miatta csináltam végig, áldozatot hoztam a kapcsolatunkért. A harmadik ilyen lehetőségnél azt éreztem, hogy nem vagyok hajlandó ismét áldozni, mert ha ezt is elvállalom, akkor biztosan a pszichiátrián kötök ki" - árulta el, és arról is beszélt, hogy épp a külföldi út miatt nem indították el a válást.

A híresztelésekkel ellentétben nem azért nem sürgetem a válásunkat, mert két vasat tartok a tűzben, a döntésemnek jogi oka van. Ha egyikünk nem jelenik meg a tárgyaláson, akkor az ügyet vagy lezárják, vagy elhalasztják. Mivel Gyuri 11 hónapig nincs itthon, így én hiába adom be a papírokat, ha ő egyetlen tárgyaláson sem tud megjelenni" - mondta.