Köcse György állítja: felesége közvetlenül az esküvő előtt megcsalta

Számtalan próbatétel erősítette Köcse György és menyasszonya kapcsolatát Stana Alexandra
Vágólapra másolva!
Egyre mélyebbre kerül Stana Alexandra és Köcse György kapcsolata. Az időközben új szerelemre találó táncosnő azzal vádolta meg párját, hogy egy külföldi munkalehetőség miatt feláldozta a házasságukat. Köcse szerint viszont épp ő volt az, aki újra ás újra esélyt adott Alexandrának, harcolt a kapcsolatukért.
Vágólapra másolva!

A fiatalember a Blikknek elárulta, az utóbbi napokban többször próbált Alexandrával megegyezni a válással kapcsolatban, sajnos eredménytelenül.

Köcse György azt állítja: Stana Alexandra közvetlenül az esküvőjük előtt is megcsalta.

– Három nappal a második esküvő előtt kiderült, van egy harmadik személy a házasságunkban, egy kolléga, aki ráadásul egy bizonyos pozíciót töltött volna be az esküvőnkön. Bár állításuk szerint csóknál több nem történt közöttük, de számomra már az is megcsalás. Szandi egyébként azzal védekezett, hogy a karrierje miatt muszáj volt jó kapcsolatot ápolnia vele... – sóhajtott György.

A táncos bevallotta, valóban egy külföldi munkalehetőség tett pontot a házassága végére, de nem úgy, ahogy azt Stana Alexandra állította. Eredetileg közösen menten volna arra a karibi hajós munkára, amire - Szandi javaslatára - végül Szőke Zsuzsival utazott ki.