"Sok rohadt, sz.rházi hiéna" - durván összeveszett több zenész Babicsek Bernát halála után

Babicsek Bernát
Vágólapra másolva!
Ahogyan arról mi is beszámoltunk, január elsején tragikus körülmények között meghalt Babicsek Bernát. Két hónappal a halálát követően azon vitáznak egyes zenészek, hogy ki hogyan akarta a saját javára fordítani a tragikus hírt.
Vágólapra másolva!

Babicsek zenekara, a Paddy and the Rats frontembere, Oravecz Kristóf több zenésztársat, zenekart is megnevezve azzal vádolta meg őket, hogy azért akarták ők közölni a színész halálhírét legelőször, és azért sajnálkoztak olyanok is a médiában Babicsek Bernát elvesztése miatt, akik évek óta nem is álltak vele szóba, mert ezzel akarták reklámozni a közelgő koncertjüket vagy akartak hírverést maguk körül. "Sok rohadt, sz.rházi hiéna." - írta róluk.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

A megnevezett zenészek ezt nem hagyták szó nélkül, és a Blikknek többek közt így reagáltak: „Mélységesen sértő az énekes kijelentése. Harminc éve zenélünk, tizenegy teltházas aréna koncert van mögöttünk,

arról nem is beszélve, hogy szó sem volt arról, hogy mi akkoriban színpadra állnánk. Hogyan állíthatnak ilyet? Nem ismerem őket, sosem találkoztunk vagy beszéltünk, de kikérem magamnak és a zenekar nevében is, amit és amilyen szavakkal mondott rólunk. Meg sem fordult a fejemben az, hogy ha egy barátunktól elbúcsúzunk azzal bárkinek kárt okozunk, ezért ez az irgalmatlan ellenszenv nem esik jól. Bántó az egész helyzet, és nem fogom fel, hogy mi lehetett a motivációjuk"- mondta az Irigy Hónaljmirigy zenésze, Kabai László, Szikora Róbert pedig így nyilatkozott:

Ha a szüleitől ért volna ilyen megjegyzés, akkor talán még el is gondolnék rajta, de Bernát mamája átölelt, és úgy sírt. A zenekart nem ismerem, de sok sikert kívánok nekik a jövőben."