Sztárok, akiknek jóval kevesebb pénzük van, mint gondolná

Lindsay Lohan, Mike Tyson, Gary Busey
Vágólapra másolva!
A sztárvilágban óriási összegek mehetnek el luxuscikkekre vagy bulikra, drogra, netán csak rossz befektetésekre, hibás döntésekre. Bemutatunk néhány sztárt, akiről a munkássága, illetve a hírneve alapján azt hihetné, hogy rengeteg pénze van, holott valójában nincs olyan nagy vagyona – legalábbis ahhoz képest, hogy mostanra mennyit gyűjthetett volna össze. A nevük után a nettó vagyonukat tüntettük fel.
Vágólapra másolva!

Lindsay Lohan: 1,5 millió dollár

Forrás: NurPhoto/Euan Cherry/Photoshot/NurPhoto/Euan Cherry

A színésznőnél a folyamatos partizás és a rengeteg drog vihetett el sok pénzt, mára „csupán" másfél millió dolláros vagyona maradt – holott egyik legsikeresebb filmje, a 2004-es Bajos csajok idején még nagyjából 30 millió dollárt ért a munkássága. Drogproblémája és folyamatos balhéi miatt elesett sok megkereséstől is, 2012-ben már a bankkártyáját is zárolta az amerikai adóhatóság.

Mike Tyson: 10 millió dollár

Forrás: Getty Images/2019 John Lamparski/John Lamparski

10 millió dollárból azért meg lehet élni jó darabig, de ha azt nézzük, hogy Tyson a bokszolói karrierjével (a becslések szerint) 430 millió dollárt keresett, máris nem tűnik olyan nagy összegnek. Nemi erőszak miatt börtönben ült, drogproblémái voltak, mellé pedig eszetlenül költekezett, így 2003-ra már csődöt is jelentett – utána tévés és filmes szerepekből szedte össze a mostani vagyonát.

Gary Busey: 500 ezer dollár

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Ethan Miller

1979-ben még Oscar-díjra jelölték Buddy Holly megformálásáért a Buddy Holly történetében, azóta azonban jócskán lecsúszott, minőségi munkákat sem nagyon kap – újabban például a Sharknado több részében láthattuk. A drogok nála is szerepet játszottak a mélyrepülésben, 2012-ben szintén csődöt jelentett, amikor már rengeteg pénzzel tartozott, többek között orvosi kezelésekért.

Aaron Carter: 400 ezer dollár

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison

A Backstreet Boysból ismert Nick Carter öccse korán kezdte zenei karrierjét: hétévesen már színpadon volt, kilencévesen az első lemeze is megjelent – így 18 éves korára állítólag már több mint 200 millió dollárt szedett össze, aminek a nagy részét szerinte még a szülei verték el. Hivalkodó álomházakra és drogokra is elment azonban sok pénz, 2013-ra csődöt is jelentett az énekes: a Hollywood Reporter szerint addigra mindössze 917 dollár maradt a számláján.

Lapozzon, a következő oldalon újabb sztárokkal folytatjuk!