Műanyag szexbabának tűnik a gigászi melleivel a szétműtött playmate - fotók

Nicole Angele
Vágólapra másolva!
A 32 éves egykori Playboy-modell, Nicole Angele a plasztikai beavatkozásainak történetéről és annak összegeiről mesélt a Daily Starnak.
Vágólapra másolva!

Élete első mellnagyobbíttatására 2004 januárjában került sor, ami akkor 8 ezer angol fontba került. Az implantátummal akkor nagyon elégedett volt a modell.

Nicole Angele Forrás: Daily star

5 évvel később Floridából Kaliforniába költözött Nicole Angele, ahol megismerkedett egy fotóssal, aki a Playboy-villában is dolgozott és beajánlotta őt Hugh Hefnernek. Második mellnagyobbító műtétjére 2014-ben, Kaliforniában került sor, ami szintén 8 ezer angol fontba került, és ekkor másfélszer akkora implantátumokat tetetett be magának.

2018-ban ismerkedett meg Nicole Angele a vőlegényével, Lenny Smithtel, aki fedezte a későbbi plasztikai beavatkozásait a sztárnak, így a következő 8 ezer fontba kerülő mellnagyobbíttatását és a 18 ezer fontba kerülő fenékszobrászatát, orrplasztikáját és ajakfeltöltését is.

Bár a pár 2020-ban szakított egymással, a modell további beavatkozások mellett döntött, mert véleménye szerint: "minél művibb valami, valaki, annál jobb is". Így minden hetedik hónapban botoxkezelésre és ajakfeltöltésre jár, és a melleit is szeretné még eggyel nagyobbra cserélni.

Nem volt boldog a 34 A-s méretével. "Ha nem vagy elégedett önmagaddal, fejleszd azt" - mondta, és még az sem érdekli, hogy a közösségi médiában azért kapott hideget és meleget is a szenvedélye és a külseje miatt is. A sokat szidott, sokaknak csak rémálmot jelentő Playboy-villáról annyit mondott: "Élveztem azt a figyelmet, amit ott kaptam mindenki részéről".

Mutatunk még róla fotót, lapozzon!