Nem mindenki örült Tilla házasságának

Sztárban Sztár, Tilla
Vágólapra másolva!
A TV2 műsorvezetője a magánéletében is sikeres, évtizedek óta házas, feleségét, Korpás Krisztinát a kilencvenes évek végén, a TV3-nál ismerte meg.
Vágólapra másolva!

Az első randevú után egy héttel Till Attila már össze is költözött Krisztinával, akkora volt a szerelem. Négy hónappal később házasodtak össze, egy héttel az esküvő után pedig Korpás Krisztina már várandós volt első gyermekükkel.

Forrás: TV2

Az idilli házasságban élő páros egyik legjobb barátja évtizedek óta Csonka András, aki érdekes dolgot árult el arról, anno miért nem örült annak, hogy a barátai egymásra találtak. "Annyira azért nem örültem ennek a házasságnak, mert ha a barátnők férjhez mennek, gyerekeket szülnek, akkor rám már kevesebb idő jut. De Tilla és Kriszta esetében ez nem így történt. Ők tényleg a barátaim, mégpedig aranykártyásak, ami azt jelenti: bármi történjék, én ott vagyok nekik, és ők is nekem" - mesélte Csonka András a Storynak.

Az 57 éves színész még a kilencvenes évek elején ismerkedett össze Krisztával, akit a nő édesanyján, a szinkronrendező Juhász Annán keresztül ismert meg. Rengeteget jártak akkoriban bulizni, hatalmas volt közöttük az összhang.