Zsebpénzüket költik a tinilányok a Sztárban sztár jóképű énekesére

Marics Peti
Valmar
Maneskin
Sztárban Sztár
Marics Peti a Sztárban sztár színpadán
Vágólapra másolva!
Marics Peti nem tagadja, a verseny alatt többször is érezte, hogy rezeg a léc, de a rajongi mindig gondoskodtak arról, hogy továbbjusson a TV2 show-jában.
Vágólapra másolva!

Vasárnap este 18.55-kor kezdődik a TV2-n a Sztárban sztár várva várt elődöntője. Már csak öten vannak versenyben, és közülük egy valaki biztosan elviszi majd a fődíjat. Marics Petit a rajongók imádják, ő az egyik legnagyobb meglepetése a Sztárban sztár 8. évadának, hiszen érezhetően közönségkedvenc, akinek hatalmas szavazótábora van.

Forrás: TV2

Korábban már jelentek meg cikkek arról, hogy vannak lányok, akik az összes zsebpénzünket szavazatokra költik, ám Marics Peti akkor üzent a tiniknek. Arra kérte őket, hogy ne költsenek rá sokat. Bár Peti maga is tudja, hogy a Sztárban Sztárban eddig nem mindig sikerült maximálisan teljesítenie, a továbbjutása egyszer sem volt kétséges.

Aztán jött egy technikai malőr: nem szólt a mikrofonom és beteg is voltam, így nem sikerült a legjobban megoldanom a feladatot. Ezután is jöttek még olyan feladatok, amiket nehezebben tudtam megoldani, vagy maga a karakter volt langyos víz, így nem lehetett nagyot gurítani velük. Már csak két hét van a versenyből és boldog vagyok, hogy eljutottam idáig. Remélem, a most vasárnapi produkcióim ismét nagyon jók lesznek" - mondta Marics, aki tehát tisztán látja önmagát, és megfelelően értékeli a Sztárban Sztárban nyújtott teljesítményét is, így azt is tudja, hogy rengeteget köszönhet a rajongóinak, akik - bármit is nyújt a színpadon - megállás nélkül szavaznak rá.

Szürreálisan sok támogatást kapok és borzasztóan hálás vagyok érte. Azért azt elmondanám, hogy ez nem a semmiből termett. Évek munkája van ebben, és bár főműsoridőben ez az első műsor, ahol egy ország láthat, de már régóta koncertezünk a ValMar-al és a kapcsolatot is komolyan ápoljuk a rajongóinkkal. Szóval itt nem csak arról van szó, hogy azért kapok szavazatokat mert jól nézek ki, ennél sokkal többről van szó" - részletezte.