Több ezer nővel lefeküdtek, ezzel henceg több világsztár

Jack Nicholson, Charlie Sheen, Gene Simmons
Jack Nicholson, Charlie Sheen, Gene Simmons
Vágólapra másolva!
Vannak olyan sztárok, akik kifejezetten élvezik kihasználni az ismertségüket vagy népszerűségüket arra, hogy gyakorta alkalmi szexhez jussanak. Ezeket a szexuális élményeket aztán nem csupán magukban őrzik, hanem ha lehetőség adódik, szívesen hencegnek vele: van, aki azt állítja, hogy a karrierje csúcsán naponta három különböző nővel feküdt le, és olyan is, aki állítólag házas emberként, a felesége mellett szexelt több száz partnerrel.
Vágólapra másolva!

Charlie Sheen

A színész pornós bulijairól és drogos botrányairól nagyot sokat hallani, már 2000-ben, azaz 22 évvel ezelőtt azt írták róka, hogy megvolt neki az 5000 nő - igaz, nagy részüknek fizetett a szexért. Állítólag már a kilencvenes években sem sajnálta a pénzt a testi örömökre: akkoriban évente legalább 400 ezer dollárt költött szexmunkásokra, ami bő 115 millió forintnak felel meg.

Forrás: Getty Images/WireImage/2018 Sam Tabone/Sam Tabone

A Maxim akkori számában Sheen mást is elárult a szexuális életéről: magát The Machine-nak, vagyis A Gépnek hívta, utalva arra, hogy az ágyban képtelen elfáradni, és azt is elmondta, hogy szereti, ha egyszerre többen kényeztetik az ágyban, az édeshármas sosem volt ellenére.

Jack Nicholson

A most 84 éves színész nem igazán tudott nemet mondani, ha szép hölgyek akartak a közelébe vagy az ágyába férkőzni: többek között Anjelica Hustonnal, Joni Mitchell-lel, Sharon Stone-nal, Julie Delpyvel, Kate Moss-szal is volt rövidebb-hosszabb kapcsolata.

Forrás: InterCom

Azt mondja, egy idő után már nem számolta, hány nővel feküdt le, de a szexuális kapcsolatai számát több mint 2000-re teszi. "Jack egy vadállat az ágyban. Ő volt a legszenvedélyesebb, leggyengédebb, legérzékibb és leghihetetlenebb szerető, akivel valaha találkoztam. Képes volt egész éjszaka szeretkezni. Egy szemhunyásnyit sem aludtunk" - állította róla az egyik partnere.

Mick Hucknall

A Simply Red frontembere saját bevallása szerint azért is kereste évtizedeken át annyira a nők társaságát, mert gyerekkorában nem igazán foglalkoztak vele a szülei, nem kapott anyai szeretet, és törődésre vágyott a partnereitől. Sosem tartozott a legvonzóbb, legsármosabb fériak közé, a nőket így hát nem a külsejével, sokkal inkább a zenekarával elért sikerekkel és a hírnévvel vette le a lábukról. Állítólag olyan híres szépségek omlottak a karjaiba, mint Catherine Zeta-Jones, Tracy Shaw vagy Helena Christensen.

Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Verwendung weltweit/Anke Waelischmiller/Sven Simon

Azt állítja, hogy a karrierje csúcsán, 1985-1987 között naponta három különböző nővel is volt, így pedig már egy év alatt összejöhetett az ezer - de persze ezt nehéz ellenőrizni. Néhány éve nyilvánosan kért bocsánatot azoktól a nőktől, akiket megbántott a viselkedésével, akiket átvert vagy kihasznált korábban.

Lapozzon, nézze meg a többieket is!