Pótanyát keres kislánya mellé Berki Mazsi, sokan felháborodtak

Berki Mazsi
Vágólapra másolva!
Berki Mazsi pár héttel ezelőtt indított egy privát csoportot EmMazsi néven, mely a kislányuk, Emma és Mazsi becenevének mozaikjából áll össze. A csoport tematikája kifejezetten a baba-mama témák köré csoportosul, ahol az anyukák megoszthatják egymással tapasztalataikat. Most az adminisztrátor, – azaz Mazsi – olyan felhívást tett közzé, melyen sokan felháborodtak.
Vágólapra másolva!

Lassan fél éves lesz Berki Krisztiánék kislánya, Emma Katerina és édesanyja szeretne már több időt is munkájának szentelni. Elmondása szerint nem számíthat mindig a nagyszülőkre sem, mivel vidéken élnek, ezért jól jönne neki az extra segítség.

"Pótmamit, pótkeresztanyut keresek, aki hetente egyszer legalább a segítségünkre van. Nem azt mondanám, hogy takarítónőt, bejárónőt vagy babysittert, inkább valakit, akinek messze van az unokája, keresztlánya, de még elég fitt ahhoz, hogy akár a házimunkában is segítsen. Pakolás, takarítás, mosás, vasalás, bevásárlás, gyerekfelügyelet ( amíg dolgozom a laptopon, addig foglalkozik a kislányommal)" – írja a felhívásban Berki Mazsi, majd kiegészítésképp hozzáteszi, hogy azt sem bánná, ha az illetőnek lenne jogosítványa és saját autója is.

A poszt szövege valahogy kiszivárgott a zárt csoportból, így egy másik privát Facebook-csoportban is megosztották meg, ahol nagy felháborodást keltett a bejegyzés. Sokan nehezményezik, hogy még féléves sincs a kislány, de még többen, hogy ingyen várja el bárkitől, hogy főzzön, mosson, takarítson és gyereket is neveljen helyette (bár a szövegből nem derül ki, hogy nem fizetne a segítségért.)