Pár nappal a döntő előtt foszlottak szét az álmaik: kiesett két exatlonos

Vágólapra másolva!
Már csak nyolcan maradtak: Ujvári Iza és  Rozs Gergő már nem nyerheti meg az All Star évadot. 
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, 2021. karácsonyán utaztak ki az Exatlon All Star sportolói a Dominikai Köztársaságba, január elején pedig a tévében is elindult a negyedik évad. A Bajnokok és a Kihívók hosszú heteken át gyűrték egymást esőben, sárban, forró napsütésben, vízben és homokon, mindenféle akadályon át, most pedig eljött az egyéni szakasz - már nem a csapatért küzdenek, mindenki az egyéni győzelemre hajt. A hétfői adásban ketten is kiestek, így holnaptól már csak nyolcan maradnak versenyben.

Iza párbajozott tv2

A női párbajba Ujvári Iza és Besenyei Bogi került, előbbi nem a legjobb napját fogta ki, így kiesett - pár nappal a döntő előtt. Három kihívó lány mellett tehát csak egy bajnok maradt versenyben. A férfiaknál Jósa Dani nehezen, de megverte Rozs Gergőt, így a kékek is veszítettek embert.

Iza kiesett tv2

"Nem tudom, min múlt... nem volt meg az átkattanás, ami korábban jött. Most nem éreztem annyira a mai nap súlyát. Próbáltak segíteni a többiek, nem volt elég sajnos" - mondta Iza, aki 66 versenynapot töltött a műsorban. A csapat fog neki hiányozni, sok szép emléke marad. "Az emberi kapcsolatok a legfontosabbak. Boldog és elégedett vagyok, hogy megismerhettem ezt a csapatot" - tette hozzá.

Rozs Gergő 5. lett a férfiaknál tv2

Rozs Gergő elmondta, hogy a játék előtt tudta, hogy higgadtnak kell lennie. "Fejben kell itt lenni, a játék erről szól. Én mindenkit megszerettem. Szerintem nagyon jól akalmazkodtunk, egy kis család alakult itt ki, szívből örülök, hogy része lehetek" - mondta búcsúzásképp. "Ez a 66 nap életem egyik legcsodálatosabb időszaka volt. Minden nap tanultam valamit, megéltem valamit" - jegyezte meg.