Ököllel ütötték Berki Mazsit, majd az alvó féléves kislányára is rátámadtak

Berki Mazsi
Vágólapra másolva!
Megrázó élményéről számolt be Berki Mazsi, akit a nyílt utcán támadtak meg. Bántalmazója egy idős férfi, aki keresetlen szavakkal illette a nőt, megalázta és megverte, miközben Berkiék kislánya a kocsiban aludt.
Vágólapra másolva!

Berki Mazsi elmondása szerint egy zacskó szemét miatt kezdődött az egész rémálom, amit nemrégiben átélt. Az anyuka gyerekével együtt indult útnak autóval és nagy sietségében elfelejtette a szemetet a tárolóba dobni. Egy üzleti megbeszélésre igyekezett a II. kerületbe, ott egy kültéri szemetesbe szerette volna kidobni a zsákot, amikor egy idősebb úr rátámadt emiatt.

„Épp szemétszállítás zajlott a környéken, így az utcán felsorakoztatott kukákba akartam dobni. Egy ott lakó idős férfi végig nézte, majd agresszíven, a hangját felemelve kezdett nekem beszélni.

Hozzám lépett, kirántotta a kezemből a csomagot, ami azonnal szétszakadt, és a tartalma szétszóródott" – kezdte Berki Mazsi a Borsnak adott interjúban.

A konfliktus odaáig fajult, hogy Berki Krisztián feleségét a támadó nem akarta elengedni a helyszínről, amikor megpróbált kiszabadulni kezei közül, akkor az elkövető ököllel mellkason vágta. Berki Mazsi egyetlen gondolata már csak kislánya körül forgott, hogy őt ne bántsa, de még erre is rávetemedett az illető, aki megpróbálta kivenni az autóból a majdnem fél éves Emmát.

„Sosem kerültem még ilyen helyzetbe. Végül győzött a józanész, beültem a kocsiba, megpróbáltam lezárni az autómat, de sajnos nem sikerült. A férfi elkezdte rugdosni és ütni a kocsit, a visszapillantómat csavargatta, le akarta törni, majd

Rángatta a babahordozót, amibe a kislányom rögzítve volt. Ekkor előtört elő belőlem az anyatigris, ráordítottam, mire nagy nehezen elengedte a gyereket. Minden édesanya ölni tudna a gyermekéért, nálam ekkor volt az a pont, hogy ha nem engedi el Emmát, cselekszem és gyomorszájon rúgom. Végül gyorsan berántottam az Emma felőli ajtót, lezártam a kocsit és elhajtottam. Nem értettem, hogy miért velem történik ez az egész, remegtem és zokogtam egyszerre" – mesélte a feldúlt anyuka.

Berkinek végül sikerült elmenekülnie a támadója elől, de később visszatért a helyszínre összeszedni a szétszórt szemetet, amikor ismért rátámadt a férfi. Többen is látták a jelenetet a környéken, akik arra biztatták a nőt, hogy kérjen rendőri segítséget. Berki Mazsi azóta megtette a feljelentést a hatóságnál és – egyelőre szakember segítsége nélkül – próbálja feldolgozni a történteket.