Magánélete miatt kevesebb munkát vállal a magyar színész

Nagy Sanyi
Vágólapra másolva!
Nagy Sanyi hosszú évek óta havonta több, mint harminc alkalommal állt színpadra. Úgy érzi, eljött az ideje, hogy kevesebb munkát vállaljon, és jobban koncentráljon a magánéletére. 
Vágólapra másolva!

"A pandémia alatt fogalmazódott meg bennem, hogy nincs elegendő időm a magánéletemre. Nem lehet betervezni egy utazást, de még csak egy hosszú hétvégét sem.

Mindez addig jó, amíg az ember szereti és élvezi, ha pedig nem tudjuk valahol feltölteni magunkat, az a teljesítmény rovására megy" - kezdte a színművész a Borsnak. "Áprilisban már „csak" 18 előadásom lesz. Tudatosan alakítottam így, szeretnék egy kicsit magamra is koncentrálni. Imádok kertészkedni, virágot ültetni. Hiányzik a kerti-, és a fizikai munka, ami engem mindig is feltöltött. Nyáron tervezek elmenni a Balatonra vitorlázni" - mondta.

Nagy Sanyi Forrás: Facebook, Nagy Sanyi

Nagy Sanyinak a döntésében persze nem csak ezek voltak a fontos tényezők. "Tíz hónapja boldog párkapcsolatban élek, és nagyon jól vagyunk együtt. Nem szeretném ezt jobban színezni, sem beszélni róla. A párom civil foglalkozású, így komoly szervezést igényel, hogy a szabadidőnket össze tudjuk hangolni" - tette hozzá.