Milliókat hagyhatott a kislányára Berki Krisztián

Krisztian Berki #aberki, Berki Krisztián
Vágólapra másolva!
Egy régebbi felvétel azt bizonyítja, hogy Berki előre gondoskodott Natiról.
Vágólapra másolva!

Berki Krisztián pénteki halála után sokan aggódnak a lányai miatt, hiszen Natasa Zselykének, és Emma Katerinának is édesapa nélkül kell felnőnie. A TikTokon azonban előkerült egy régi felvétel, amely a TV2-n futó Édes Élet reality-ből egy részlet. A videón Berki és Hódi Pamela látható, amikor arról beszélnek, hogyan fogják támogatni közös kislányukat. Berki szájából elhangzik egy olyan mondat, hogy ő 25 milliós szerződést szeretne kötni, melyhez Natasa majd 18 éves kora után nyúlhat hozzá.

Sőt, Berki arra is gondolt, hogy ha esetleg vele történne valami, ki legyen az a személy, aki kedvezményezettként hozzáférhet az összeghez.

Anyagi biztonságra gondolok" - kezdte Berki évekkel ezelőtt Pamelának.

Lesz majd egy kedvezményezett, aki esetleg, ha velem bármi történik, hozzányúlhat. (...) Én ezt a pénzt 25 millió forintig szeretném a gyermekemnek adni" - tette hozzá.

Az, hogy ez a befektetés megkötésre került-e, nem derült ki, csak Natasa édesanyja, Pamela tudhatja. Ám az biztos, Berki szeretett volna előre gondoskodni akkor még egyetlen gyermekéről - írja a Ripost.

@usercroi9n8r183#foryou#berkikrisztian♬ eredeti hang - .