Freddie elmondta, mikor érzi jól magát műsorvezetőként

Freddie, Fehérvári Gábor Alfréd magyar énekes, előadó, a Rising Star negyedik helyezettje, A Dal 2016 győztese, A Dal 2018 műsorvezetője Fehérvári Alfréd labdarúgó unokája
Fehérvári Gábor Alfréd vagy Freddie magyar énekes, előadó, a Rising Star negyedik helyezettje, A Dal 2016 győztese, A Dal 2018 műsorvezetője. Fehérvári Alfréd labdarúgó unokája.
Vágólapra másolva!
Freddie, vagyis Fehérvári Gábor Alfréd két tévéműsorból kiszállt, de a SzerencseSzombatnak továbbra is műsorvezetője maradt a Duna TV-n – most pedig azt is elmondta, hogy miért érzi ott jól magát.
Vágólapra másolva!

Freddie a Palikék világa by Manna című videosorozatban vendégeskedett, ott mesélt arról is, hogy bár A Dalban és a Család-barátban átadta másnak a műsorvezetői feladatait, a szintén a Duna TV-n futó SzerencseSzombatban a helyén érzi magát.

Fehérvári Gábor Alfréd, Freddie Fotó: Polyák Attila - Origo

"Hogy hol tartok, igazából magam sem tudom. Azt tudom, hogy jól érzem magam, jólesik, hogy szakmailag jónak tartanak ott, ami nyilván az embernek magabiztosságot ad, és jólesik érezni, hogy a közönség nem vesz észre mint műsorvezetőt, mert ez a legnagyobb dicséret szerintem. Ezt abszolút nem pejoratív értelemben értem. A SzerencseSzombatban érdeklődni kell a vendégek iránt, és jót beszélgetni velük: ez a műsor a beszélgetésekről szól, a jó kérdésekről és a nyerőszámokról, nem pedig a műsorvezetőről" – magyarázta.