Reagált az eljegyzéséről szóló pletykákra Marsi Anikó

dancing with the stars 2020 MARSI ANIKÓ
Vágólapra másolva!
A Tények műsorvezetője és párja már egy éve boldogok együtt, ezért is feltételezhetik a rajongók, hogy hamarosan még komolyabbra fordul kapcsolatuk.
Vágólapra másolva!

Marsi Anikó és párja, Gyarmati Gábor nagyobb közös projektbe fogtak, ugyanis házfelújítással töltik szabadidejüket, amiről a műsorvezető több videót is közzétett hivatalos Instagram-oldalán. Az egyik ilyen videó láttán kapott szárnyra az a pletyka, miszerint Gyarmati eljegyezhette párját és talán ezért sietős a lakásrenoválás.

Marsi úgy döntött, hogy tisztázza a kérdést és a Tények Pluszban elmesélte a gyűrű történetét.

és ő ezt a saját karikagyűrűjéből csináltatta, amit az apukám halála után is hosszú-hosszú éveken keresztül hordott" – tisztázta a helyzetet Marsi Anikó, aki azt is elárulta, hogy már ő és nővére is férjnél voltak, amikor édesanyja úgy döntött, hogy az ő gyűrűjéből lányainak ad egy-egy ékszert.

A Tények hírolvasója azt is elárulta, hogy két ékszer van, amit soha nem vesz le, az egyik az édesanyja gyűrűje, és egy másik amit párjától kapott, de csak kedves gesztus volt és még szó sincs az eljegyzésről. Marsi az esküvői tervekről azt gondolja: soha ne mondd, hogy soha, de nem került még szóba és számára első a gyerekei véleménye, amit biztosan kikérne, mielőtt igent mondana.