Mint megírtuk, Vastag Csaba és szerelme, Evelin tavaly ősszel találkoztak, azóta is nagyon boldogok együtt, és négy gyereket is szeretnének. Görgényi Fruzsina videóban reagált volt párja új kapcsolatára és a felmerült pletykákra.

A pár már össze is költözött, hamarosan a lánykérés is megtörténhet, sőt a családalapítás is szóba jött köztük, legalább négy gyermeket terveznek. "Mindketten nagy családban nőttünk fel, és nagyon hálásak vagyunk a szüleinknek, akik lehetőségeikhez mérten igyekeztek mindent megadni nekünk. Ez a példa van előttünk, így aztán mi is szerető, nagy családban gondolkodunk" - nyilatkozta az énekes.

Vastag Csaba új kapcsolatának híre eljutott volt párjához, Görgényi Fruzsinához is, aki egy videóüzenetben reagált arra, hogy az énekes nagy családra vágyik, főleg azután, hogy a pletykák szerint náluk pont a gyerekvállalás miatt volt vita, és ezért szakítottak.

"Nem szoktam ilyet csinálnim tudjátok jól. Nem is lesz belőle rendszer, történtek dolgok, és én azt gondoltam, hogy három nap alatt csak csitulnak a kedélyek, de nem így történt. Úgyhogy pár dologra szeretnék reflektálni magam miatt. Nagyon sokan írtátok nekem sajnálatotokat kifejezve, hogy milyen rossz lehet az én lelkemnek, hogy Vastag Csabi nem akart tőlem egy gyereket sem, most meg hirtelen négyet is akar valakitől. Csekkoljátok le nyugodtan, soha egy interjúban sem mondtam, hogy a kapcsolatunk azért ért véget, mert én nagyon akartam volna gyereket, Csabi meg nagyon nem. Ez nem igaz, ez egy koholt elképzelés. Csak az embereknek természetükből fakadóan kell valamilyen kapaszkodó, nem tudják elképzelni, hogy két ember kapcsolata szépen lecseng. Ja, és hasonlítgatni sem kell engem a kislányhoz, mert hát másfél év eltelt, nagyon jó kapcsolatot ápolunk a Csabival, nagyon szeretjük egymást, mint barátok, de én nem szeretnék többet Vastag Csabi exe lenni, én Görgényi Fruzsina vagyok, színésznő, keressetek a képernyőn és szurkoljatok, hogy minél többet legyek ott, járjatok színházba és ne féltsetek" – fogalmazott Fruzsina.