A TV2 sztárpárjának egy Amazonas-túrán dőlt el a sorsa

Varga Viktor
Vágólapra másolva!
A TV2 legújabb vetélkedője, a Drágám, add az életed! című műsorában szerepel először együtt Varga Viktor és táncművész párja, Zsembera Liliána. A verseny harmadik hetén mérettetik meg magukat és olyan sztárpárokkal küzdenek meg az álomutazásért, mint Kandász Andrea és férje, Henry Kettner és párja, vagy a mulatós zenész Jolly és párja, Szuperák Barbara. A műsor felvétele előtt Varga Viktor és Liliána épp egy hosszú Amazonas-túrán jártak, ahonnan hazaérve, szinte azonnal folytathatták a kalandot a stúdióban.
Vágólapra másolva!

Nemrég jártatok az Amazonasnál Lilivel, a forgatás kedvéért jöttetek haza?

Varga Viktor: Nem emiatt jöttünk haza, de valószínűleg nagyban közrejátszik majd az itteni teljesítményünkben az utazás, mert nagyjából másféléve vagyunk együtt, eddig szinte csak aludni jártunk egymáshoz. Mindkettőnknek nagyon sok volt a munka, így nem is igazán ismertük meg egymást, nehezen derült ki, hogy hogyan működünk együtt. Most egy hónapos összezártság után minden kiderült, szerencsére az derült ki, hogy jól tudunk együttműködni.

Sikerült megvalósítani az út során, amiket elterveztetek?

Varga Viktor: Sajnos kiderült, hogy ez az egy hónap is nagyon kevés volt hozzá. Még mindent ki sem raktam az utazásról, amit szerettem volna, mert nem volt rá időm, de hamarosan pótolni fogom, azt sajnálom, hogy nem két hónapra terveztünk. A kapcsolatunk szempontjából minden hibátlan volt, hogy voltak feladatok, amiket meg kellett oldani. Ugyanolyan, mint egy ilyen játék, hogy vannak megoldandó helyzetek, csak azok valós események, valódi veszélyekkel.

Ha jól tudom még nem szerepeltetek együtt hasonló műsorban.

Varga Viktor: Ez az, én már ott elkezdtem őt felkészíteni arra, hogy hogyan interjúzunk, direkt csináltam vele anyagokat. Már tréningeztem és akkor még nem tudtuk, hogy a Drágám, add az életed!-ben szerepelünk majd, de nyilvánvaló volt, ha velem van előbb-utóbb ez az idő is eljön, mivel ő a párom. Úgy érzem, hogy ő az a lány, akit képes vagyok szeretni annyira és érdemesnek tartom arra, hogy itt legyen mellettem és bemutassam a nagyközönség előtt is.

Most a felvétel előtt azért van bennetek izgalom? Lili neked ez az első ilyen alkalom.

Zsembera Liliána: Még most nem izgulok éppen, de biztos, hogy stresszelni fogok. Az elmúlt két hétben viszont készültem mindenhogy, testileg és lelkileg is. Az Amazonas-túra óta úgy érzem, hogy mozdulni sem tudok, olyan hosszú távokat tettünk meg.

Varga Viktor: Volt olyan nap, amikor 42 kilométert tettünk meg, 15 kilós hátizsákokkal, és ezt meg is sínylette mindkettőnk lába.

Mivel közel volt a műsor felvételének dátuma és az utazás, így is egyetértésben döntöttetek úgy, hogy vállaljátok a felkérést?

Zsembera Liliána: Igen, én nagyon szeretek játszani és nagyon szerettem volna vele játszani, otthon is azzal nyaggatom, hogy társasjátékozzunk... de azt sem szeret.

Varga Viktor: Ő már nagyon régóta szorgalmazza a játékos szereplést, akár az Exatlonba is szívesen ment volna.

Van olyan páros, akitől kicsit tartotok, hogy erős ellenfél lesz?

Varga Viktor: Szerintem mi vagyunk a legbevállalósabbak, ebből a társaságból Jollyékat ismerem látásból, úgyhogy előre most nem tudnám megmondani. Talán ez így még jobb is, hogy nem tudom mire számítsak, így ez meglepetés marad. (Az interjú a tévéfelvételek idején készült)