Izgalmas titkokat árult el az Első Emelet tagjairól Marjai Judit

Első Emelet
Vágólapra másolva!
Az Első Emelet a nyolcvanas évek egyik legnépszerűbb hazai zenekara volt, telt házas koncerteket adtak, évekig uralták a slágerlistákat, főleg a tinédzser lányok körében volt igen kedvelt. Az 1984-es, első lemezük is szépen fogyott, a borítón pedig - sokan nem tudják - Marjai Judit esik el épp.
Vágólapra másolva!

Népszerű volt és jól fogyott a boltokban az Első Emelet elő albuma, amely borítóján az akkori vagány srácok az elegáns Gerbaud cukrászdában gáncsolják el épp a fiatal pincérnőt - pontosabban nem ők, hanem egy lábnak tűnő cső.

"Lazák a srácok az Első Emelet bemutatkozó albumán. Cukrászdában konyakoznak és elgáncsolják a miniszoknyás pincérnőt. Illetve nem is ők, az Adidas-csukás hosszú, gáncsoló láb valójában egyikükhöz sem tartozik" - írta Marjai. A fotó a Vörösmarty téri Gerbeaud cukrászdában készült, a pórul járt pincérnő az akkor még fiatalkorú Marjai Judit volt.

„Tizenhat éves voltam, és ellógtam az iskolából, mert reggel ötkor kezdtünk. Kozma Péter hívott engem oda, és azt mondta, öltözzek pincérnőnek. A fotóstól kérdezgettem, melyik együttes ez, mert egyedül Berkes Gábort ismertem fel" – olvasható Marjai Instagram-oldalán.

A képekért lapozzon!