Schobert Norbert botránya Berki Krisztián temetésén: az ügy folytatódik

Berki Krisztián temetése, temetés, Berki Krisztián, média celeb
Vágólapra másolva!
Még két nappal Berki Krisztián temetése után is az foglalkoztatja az internetezőket, hogy az igencsak megosztó személyiségnek számító Schobert Norbert fehér, de mintás pólóban ment a ceremóniára. Százával érkeznek a kommentek, van, aki szerint ez botrányos, más pedig nem érti, mi ebben a felháborító, és miért nem mehet mindenki úgy egy temetésre, ahogy neki kényelmes. A képekért lapozzon!
Vágólapra másolva!

Csütörtökön temették az egyik legismertebb hazai realitysztárt, Berki Krisztiánt, aki az elmúlt 15 évben gyakran okozott botrányt tetteivel, mondataival. Most, a ceremónia után két nappal már nem róla mondanak markáns véleményt a netezők, inkább Schobert Norbit vették elő, aki fehér, mintás pólóban érkezett a temetőbe. A mintán a virágok, növények mellett látszik egy hal, egy ördög feje, egy tőr is. A trénert, táplálkozási tanácsadót nem tudtuk elérni, de jöjjön pár friss hozzászólás a Facebookról!

Berki Krisztián temetése Fotó: Koncz Márton - Origo

„Azt kérték, fehérben menjenek. Szerintem Norbinak tellett volna egy normál fehér ingre. Amúgy a felesége is mondhatta volna neki, mert ez általában a nők dolga. Szerintem meg így akart feltűnést, lám, most mindenki erről ír... Bejött nekik" – vélekedett egy olvasó, egy másik viszont azon csodálkozott, hogy megkérte a család, hogy fehérben gyászoljanak a barátok, rokonok. „Nem értem mi ez az őrület, hogy megszabjuk, milyen ruhában jöjjenek. A tiszteletadás a lényeg. A ruha esetleg közeli rokonoknak kérés lehet."

Valaki szerint teljesen mindegy, ki miben van.

„Jó, hogy egy temetésen az a fontos, ki hogyan öltözködik!" - írta egy netező, egy másik pedig spirituális síkra terelte a problémát: „Az a Lélek ott volt és látott mindent. Mivel úgy tudni, nem volt problémája a néhány neheztelő kivételével, lehet még tetszett is a Léleknek."

Szavazzon!

Mit gondol, Schobert Norbi rendesen felöltözött Berki Krisztián temetésére?

Más szerint nem a külső számít, hanem az, amit érez a gyászoló.

„Mit számít az, ki mit vesz föl! Nem mindegy? A lényeg belül van, a szívünkben gyászolunk, nem kívül! De mindenki másképp gondolja" – írta. Egy másik facebookozónak úgy tűnt, mintha vitorlázni indult volna a tréner: „Ilyen szörnyű képpel a mellkasán... Ha pólót gondolt felvenni, akkor legalább egyszínű fehéret vett volna fel. Bár gondolom nem telik neki rá, ezért jöhetett szegény ilyen szerencsétlenül. Olyan mintha vitorlázni, vagy tudj'Isten milyen szabadidős tevékenységre ment volna. Nagyon gusztustalan!" - zsörtölődött.

Van aki békét követel, de azért gondosan leparasztozza azokat, akik mást gondolnak, mint ő. „Szerintem meg az a paraszt, aki meg egy temetésen is azt nézi, mit csinál a másik! Miben van, kiről mit tud írni! Érdekes, mindenki utálkozott! Hagyják már őket békén! Mindenki foglalkozzon saját magával! Miért kell egymást bántani?"

A képeket is mutatjuk, lapozzon!