Meghalt Onyutha Judit gyerekeinek apja

Onyutha Judit
Vágólapra másolva!
Kiderült, hogy mi állt valójában a múltkori elkeseredett bejegyzése hátterében, amit hirtelen törölt a hivatalos Facebook-oldaláról.
Vágólapra másolva!

Onyutha Judit már tíz éve él párjával, Zoltánnal, akivel a nő válása után találtak egymásra. Elég vehemens kapcsolatban éltek, állítólag sokat veszekedtek, ezért nem volt meglepő, hogy a pár hete közzétett bejegyzésben a következőket írta az egykori időjárás-jelentő: "vége, valami megszakad." Az érdeklődő kommentekre Onyutha ennyit reagált: "Zoli elhagyott"... majd törölte a posztot.

Egy családhoz közelálló ismerős elárulta, hogy mekkora tragédia sújtotta a családot valójában, amire senki sem gondolt, hogy bekövetkezik. Egy váratlan haláleset történt a volt az időjárásjelentő családjában, tragikus hirtelenséggel meghalt egykori párja, gyerekei apja.

Onyutha Judit Forrás: MTI

„Felfoghatatlan, ami történt! Judit volt férje, Laci elhunyt. A gyerekek édesapja váratlanul szívrohamot kapott... Laci 48 évesen is fiatalos és energikus volt. Semmi előjele nem volt annak, hogy baj lenne a szívével. Ráadásul köztudott, hogy a pilóták rendszeres orvosi ellenőrzés alatt állnak, tehát minden rendben volt nála.

Szerencsére Judit nem maradt magára a gyászban, de kétségtelen, hogy ez az időszak lelkileg borzasztóan megterhelő a számukra, főként a gyerekek számára" – idézte a Hot magazin a neve elhallgatását kérő informátor szavait.