Egy Trónok harca-sorozat biztosan érkezik, még öt másik jöhet

Trónok harca
Vágólapra másolva!
Havas Jon visszatérhet, de mi lesz a többiekkel?
Vágólapra másolva!

Jon Snow, azaz Havas Jon saját sorozatot kap - írtunk nemrég a Hollywood Reporter alapján. Ez napokig csak pletyka volt, de Emilia Clarke, aki Daenerys Targaryent alakította a Trónok harcában, megerősítette: "Igen, beszélt nekem róla, úgyhogy tudom, hogy létezik ilyen projekt" - magyarázta. Úgy tudja, hogy a 35 éves Harington komoly munkát végez majd a sorozat mellett, nem csak szerepel benne, hanem segít felépíteni azt az első perctől.

HBO

A kétszeres Emmy-jelölt Kit Harington karaktere tehát visszatér. Persze a színész játszaná, és azt mutatná meg a sorozat, mi történt a monumentális finálé után a Trónok harca egyik főszereplőjével, aki a nyolcadik évadban jött rá, hogy ő valójában Targaryen, a Vastrón egyik jogos várományosa. Ha összejön, aligha lesz ebből sorozat 2023 vagy inkább 2024 előtt.

De nézzük, milyen projektek vannak, mely ötletekből nem lesz semmi, melyekkel találkozhatunk a képernyőn!

House of the Dragon

Augusztus 21-én startol. Ebben a Trónok harca-rajongók ugyan nem találkozhatnak a kedvenc karaktereikkel, de legalább Westeroson játszódik, az ismert univerzumban, és a Targaryen-házról szól, 200 évvel a látott események előtti (nyilván vérzivataros) időkben.

Bloodmoon

Naomi Watts sorozata lett volna, de nem lesz belőle semmi, legalábbis úgy tűnik. Az író Jane Goldman volt, szerepelt volna még benne Miranda Richardson, Josh Whitehouse (Poldark) és Marquis Rodriguez. A Hősök korában játszódott volna, több ezer évvel a látottak előtt.

Tales of Dunk and Egg

Fejlesztés alatt. Nagyjából szát évvel Daenerys előtt játszódik majd, ha összejön, a Tragaryen család őseiről szól majd. Steve Conrad író fél évvel ezelőtt csatlakozott a csapathoz a Deadline szerint.

Flea Bottom

Semmi előrelépés, valószínűleg leállt a tervezett sorozat írása, előkészítése. Alvilági dráma lett volna, részben Királyvár Királyvár Bolhavég nevű (nyomor)negyedében játszódott volna, ahol bőven vannak csalók, tolvajok, gyilkosok, kalózok, szélhámosok.

10,000 Ships vagy Nymeria

Fejlesztés alatt, állítólag Amanda Segel (The Mist, Shooter, Helstrom) az írója. Erről találtunk egy magyar nyelvű videót:

The Sea Snake vagy 9 Voyages

Dolgoznak rajta, azaz fejlesztés alatt van. Bruno Heller, a Mentalista című sorozat főnöket bábáskodik a projekt körül, amely központi szereplője Corlys Velaryon lesz.

The Golden Empire

Szintén a Trónok harca-univerzumban játszódik, ha létrejön, csak épp animációs sorozat lesz.

HBO

Snow

Könnyen lehet, hogy összejön, dolgoznak rajta. Talán ezt várják leginkább a rajongók, hiszen Havas Jon, Kit Harinton mellett felbukkanhat benne Arya Stark (Maisie Williams), Sansa Stark (Sophie Turner) és Brienne (Gwendoline Christie) is. Hivatalosan nem erősítette meg senki, hogy dolgoznak rajta, de egy fontos személy elkotyogta.

A fentiek persze csak munkacímek.

Forrás: TV Insidser