Botrányt okozott Kállay-Saunders András

Kállay-Saunders András Sztárban sztár 2018
Vágólapra másolva!
Nem csak Curtis és Majka feje fölött gyűlnek a viharfelhők, úgy tűnik Kállay-Saunders Andrásnak is sikerült kényelmetlen szituációba kevernie magát.
Vágólapra másolva!

Csúnya balhéba keveredett a 37 éves énekes, akit korábban a Megasztár ötödik szériájában ismerhetett meg a közönség. A szerénységéről és visszafogottságáról ismert Kállay-Saunders úgy tűnik, csak a nyilvánosság előtt az a visszafogott ember, akinek előadta magát, most egy kocsmai verekedésbe keveredett. Az egyik ott tartózkodó szemtanú számolt be az esetről, aki nagyon meglepődött az énekes viselkedésén.

„Kállay-Saunders Andrásék nem bírtak magukkal, folyamatosan piáltak, hangoskodtak és már rugdosódtak is...

de ez rohadtul nem érdekelte őket, egyre rosszabb lett a helyzet, tök gáz volt az egész. Aztán odáig fajultak a dolgok, hogy az egyik haverja konkrétan széttört egy asztalt... Nyilván rögtön rájuk szóltak, hogy húzzanak el, de a srác ezek után még akadékoskodott meg ellenállt is, szóval nem csodálom, hogy a biztiőr lenyomta őt a földre. Jól is tette, öröm volt nézni, ahogy kidobják őket... Nagyot csalódtam Kállay-Saundersben"– írta a Promotions egy - neve elhallgatását kérő - olvasója, aki a helyszínen tartózkodott, amikor a kitört a botrány.