Nem is volt ember, de kisfiúk portréit nézegette - előkerült egy emlék Michael Jackson pesti látogatásáról

Michael Jackson ACE Arts-Culture-Entertainment Celebrities facial_expression male performing single Vertical MUSIC CONCERT SINGING US pop singer Michael Jackson pictured during a concert at Waldstadion in Frankfurt Main, Germany, 28 August 1992. Michael J
US pop singer Michael Jackson pictured during a concert at Waldstadion in Frankfurt Main, Germany, 28 August 1992. Michael Jackson, the self-appointed ?King of Pop?, died unexpectedly from a cardiac arrest on 25 June 2009, aged only 50. Photo: Kai-Uwe Waerner (Photo by KAI-UWE WAERNER / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
Lezárták az utcát, tömeg és sok testőr kísérte Jackót, utána jöttek a bizarr események.
Vágólapra másolva!

Michael Jackson egykori, budapesti látogatása élénken él Polgár Árpád emlékeiben, mert lezárták a teljes utcát, nagy tömeg, sok biztonsági őr kísérte a világhívű popsztárt. "Amikor belépett, azt éreztem, hogy nem is ember... mint egy gép, úgy lépett be" - mondta a régiségbolt tulajdonosa.

Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/usage worldwide, Verwendung weltweit/Kai-Uwe Waerner

"Rámutatiott egy kisfiú portréjára, levették egyből a testőrök, majd hosszan nézegetett egy aranyórát. Csak kisfiúkkal foglalkozott, kisfiúk portréjával, és aranyoozott dolgokkal. Adtam neki egy úri bototot, amivel táncolni lehet: nyújtottam neki, de nem fogadta el, valaki elvette helyette. Ez nem tetszett igazán" - emlékezett.

Madonna is járt nála, róla már jó emlékei vannak. "Madonnával röhögcséltünk viccelődtünk, egymás mellett ültünk sokáig. Vásárolt egy tűzzománcos, aranyozott keretű Madoonnna-képet, sokat mesélt. Egészen más ember volt. Az embereket meghatározza, milyen gyerekkoruk volt, mit kaptak a szüleiktől" - vélekedett Polgár Árpád. Bővebben a videójában:

@polgarnet Mit tett velem a pénz 2. A teljes film a YouTube-on. #polgarnet#motivációs#motivácio#motivációsüzenet#milliomosleszek#sikeresfiatalok#gazdagsag#polgararpad♬ eredeti hang - polgarnet Polgàr Àrpàd